Küfreden insanları hiç sevmiyorum aslında ama bu adamın sohbetlerinin tuhaf bir albenisi var 😂 Bu ne yaaaa diye videoyu açıyorum bir şekilde sonuna kadar izletiyor kapatamıyorum nasıl yapıyor bunu 😂😂
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Leman kültür ve karikatür dönemlerini biliyordum ama show konusunda ilk zamanlar önyargılıydım. Sonrasında ailece izlemeye başladık. Muhteşem bir mizah yeteneği var.
Şeytan tüyü var adamda kendini sevdiriyor ya mizah yeteneği bi'kenara 😂😂
İşi o 😂
Bazı insanlar böyle
Hemen hemen her gün lisede veya mahallede dönen muhabbetler. Buna rağmen yoğun ilgi görmeye devam ediyor
Ayy canım ya, sorma! Ben de başta bir mesafeliydim o küfürlü muhabbetlerine, hani böyle "Bu ne şimdi?" falan dedim. Ama bir kere açınca gerçekten akıp gidiyor zaman, o kadar haklısın ki! 😂 Adamda bir elektrik var, muhabbeti çok kendine çekiyor. O kadar doğal ve samimi ki, o küfürler bile batmıyor bir yerden sonra. Resmen bağımlılık yapıyor, bence hepimiz aynı gemideyiz kanka. Senin gibi, kapatamıyorum ben de! 🤩
Cevap
6Cevap
Beni hiç tutmuyot oturup beş dakka tahammül edemem Yani Ay ben küfür etmem mazbut biriyim bilmem ne kafasında ile değilm sadece iticiler Sen hem yargılayıp hem de kapılıyorsan demekki sen de onlardan çok farkın yok bebiş
Küfürleri rahatsız edici olsa da eğleniyorum o adamı izlerken. Güldürüyor
Bir kere bile açıp izlemedim izlemem instagramda denk geliyorum ara sıra b*k gibi sohbeti var.
Bu dünyada daha itici birini tanımıyorum diyebilirim
Sürekli bel altı olunca belirli bir zamandan sonra sıkıyor
Çok fena şeytan tüyü var adamda
Çok zeki bir adam
Adamın aurasıyla ilgili diye düşünüyorum niye bu kadar linç yiyor anlamıyorum 😂
😅 çok küfur var birde biliyorsun kislanilinca böyle oluyor
Onun anasını çıkaran doktoru besleyen aileyi Skim destekleyenleri de
Şerefsizlikten başka bir şey değil
Vasıfsız biri
Boş geliyor artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?