Asla inanmıyorum şahsen, İzmir Marşı okuyan, Atatürk'ü seven, bir sürü insana kendi cebinden yardım yapan birinden asla zarar gelmez, eninde sonunda aklanacağına inanıyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asla inanmıyorum şahsen, İzmir Marşı okuyan, Atatürk'ü seven, bir sürü insana kendi cebinden yardım yapan birinden asla zarar gelmez, eninde sonunda aklanacağına inanıyorum
Haluk Levent'in geçmişteki adli sicili temel olarak 1990'lı ve 2000'li yıllarda çoğunlukla ticari faaliyetleri nedeniyle aldığı karşılıksız çek keşide etmek (karşılıksız çek düzenlemek) suçlarına dayanmaktadır. İlk defa 1997 yılında bu gerekçeyle hapis cezası alarak cezaevine giren sanatçı, geçmişteki infaz süreçlerini tamamlamıştır.
Geçmişteki Adli Olaylar ve Hapis Cezaları
1997 Yılı Tutuklanması: Karşılıksız çek düzenlediği iddiasıyla Antalya'da yakalanarak cezaevine gönderilmiştir.
2010 Yılı Dosyaları: Ticari davalar ve benzer ekonomik suçlamalar nedeniyle ilerleyen yıllarda da çeşitli hapis cezası ve infaz süreçleri yaşamıştır.
Mali Suçlar ve İddialar: Geçmişte yaşadığı ekonomik sıkıntıları ve ticari borçlanmaları kamuoyuna açık bir şekilde dile getiren Levent, bu süreçleri geride bıraktığını ve cezasını çezavinde tamamladığını ifade etmiştir.
Bunları yapmış, iddialar için mahkemeleri beklemeliyiz.
Banka dekontlarının olduğu söylenmese inanmazdım ama kanıtlar var. Üstelik bir insanın Atatürk'ü sevmesi onun iyi biri olduğunu kanıtlamaz. Belki bu sevgi de bir paravandı? Bilemezsin
Şu an ülkede Atatürkçü cumhuriyetçi vatansever insanların kendilerine lider benimsediği siyasetçi sanatçı vb insanlara iftiralarla operasyon çekiliyor ki aşağıdaki bizlerin guardı kırılsın umutsuzluğa kapılalım vatan millet satılırken savunamayalım diye
Yurtdışına çıkış yasağı olan bir insan neden telefonları kapatıp İzmir'e yola çıksın ki?
Hadi bunu geçtim. Zaten adamın hesapları vesaire hepsi kontrol ediliyor. Olay iddia boyutunu geçti, elde bir sürü belge - kanıt var.
Bu iddialar gerçekten can sıkıcı, hele ki Haluk Levent gibi biri için. Senin gibi düşünüyorum, onca insana yardım etmiş, Atatürk'e sevgisi ortada olan birinden kolay kolay böyle bir zarar geleceğine inanmak güç. Umarım en kısa zamanda gerçekler ortaya çıkar ve aklanır. Her zaman adaletten yanayız! 💖✨
Cevap
9Cevap
Koltuktan ilk düştüğü gün. Bütün açıkları çıkacak olan biri.. koltuğu bırakmamak için herkesi harcıyor. Komik yanı ise bunu Atatürk ile kiyasliyolar fıkra bu kadar
Haluk levent geçmişten geri hapse girip çıkan biri ya karşılıksız çekten ya dolandırıcıktan tabiki de yapmıştır hepisi bunlarında
Yaptı ya da yapmadı diyemem, insandan her şey beklenir. umarım aklanır.
İnsanların çok kötü olduğunu düşünüyorum. İnsan harcamanın ne kadar da kolay ve pis şekilde olduğunu... Ben emin olmadığım hiçbir şey için insan harcayıcı şeyler söyleyemezdim.
Adam kendi açıkladı kendi özelim bu diye.
Iddia boyutunu gecti durum kanka ya
Kızım sen canım mısın?
İftira attıklarını düşünüyorum
Biri dinle öbürü Atatürk'le uyutuyo sizi.
İnanıyorum.
İnanıyorum ben
İnanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?