13 gü

Geçmişinde Çok Ünlü Çok Zengin Bir Erkekle Birlikte Olan Bir Kadın Sonradan Sıradan Bir Erkekle Evlenirse Mutlu Olur Mu?

Bugün x’te Başak'ın haberini okudum ve merak ettim aklıma takıldı şöyle sormak istedim. Bir zamanlar sosyal medyanın 'first lady'siydi, onunla filmler çekti, videolar, ünlülerin dünyasına girdi şimdi ise Enes'ten aldığı PR ve çevre gücüyle hayatına devam ediyor, eşini de kendisi aracılığıyla ama Enes vasıtasıyla sosyal medya içerik üreticisi yaptı. Kocası; Başak’ın ünü ve parası olmasa, hiç çalışmadığı halde kendisini villalarda yaşatıp influencer yapmasa ve para kazandırmasa, gidip de her gün tüm Türkiye’den linç yemeyi göze almazdı bence. Başak da kendisinin eski sevgilisi ile mim olduğunu bildiği için evliliği için her şeyi yapıyor gibi geliyorlar bana. Biraz da YouTube magazin sorusu gibi oldu bu ama siz de bir şeyler yazabilirsiniz.

Güncellemeler
13 gü
Benim asıl takıldığım nokta şu: Sen git Türkiye'nin en büyük, ilk sosyal medya fenomeniyle ilişki yaşa, ünlülerin dünyasına onun sayesinde gir... Bütün şaşaayı en zirvedeki o adamla ilkleriyle yaşadıktan sonra, gidip şu anki influencer kocalığı yapan bir erkekle evlen. Üstelik o kitlenin asıl kaynağı da senin eski sevgilin! Tüm bunları yaşayıp sonra böyle bir profile evet demek sence de çok değişik hisettirdi.
Güncellemeler
12 gü
Kadınlar Ex’inden Daha İyi Bir Konumda Olan Erkeklerle Mi Evlenmek İsterler?
Geçmişinde Çok Ünlü Çok Zengin Bir Erkekle Birlikte Olan Bir Kadın Sonradan Sıradan Bir Erkekle Evlenirse Mutlu Olur Mu?