90'lardaki ünlüler çok güzel, çok yakışıklılar
Şarkıcı Çelik bile çok yakışıklı
Tarkan dehşet yakışıklı, 90'lardaki kadınlar aşırı güzel, Emine Ün, Arzu Yanardağ, Nefise Karatay falan
Eee tamam da Z kuşağı olarak biz neden böyleyiz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 90'lardaki ünlüler çok güzel, çok yakışıklılar
Şarkıcı Çelik bile çok yakışıklı
Tarkan dehşet yakışıklı, 90'lardaki kadınlar aşırı güzel, Emine Ün, Arzu Yanardağ, Nefise Karatay falan
Eee tamam da Z kuşağı olarak biz neden böyleyiz?
Cevap
4Cevap
O dönem de estetik ve güzellik kavramı şimdi ki gibi değildi.
Şimdi ise durum çok başka. Doğallık diye bir şey kalmadı.
Yetenekli olmana gerek yok. Paran varsa sesin de görünüşünde düzeliyor. Yani eskiden kalite ve tarz insanlar vardı.
Yeni nesil aynı fabrikadan çıkmış gibi. Kendilerine has bir tipleri yok. Hadi erkekler neyse de kızların hepsi aynı. Aynı yüz , aynı burun , aynı yanak vs. Hormonlu diyelim kısaca.
Z kuşağı kendini yamultmayi estetikle yamulmayi seçti estetiksiz bir Allah'ın kulu kaldi mi diye sor ülkede o kadar çakma sarışın lensli estetik harikası kadın varki
Ama estetik güzel yapmıyor
Bazen yapıyor aşkım harbiyi Barbie yapıyor bazen
Ben 2000 liyim ama 90 lar tarzı takılıyorum şimdi ki erkek ve kızların neredeyse hepsi kıyafet olarak bile aynı giyiniyorlar tipleri de aynı bazen karıştırıyorum bu o muydu şu şumuydu diye
Git onu 90 lar unlulerine sor biz ünlü güzellik yarışması yapmıyoruz
Eee tamamda insan ister istemez sorguluyor ama
Ben sorgulamiyorum şahsen çünkü sorgulanacak onlarca daha önemli şey varken bu çok da umdurmda olmuyor misal ikininca neden beyin kanaması geçirir insan bence bu çok önemi bir konu hxhxh

Bence biz daha guzeluz
Tip olarak dedim
Jshfkskjs
@LastBullet01 ne guluyon be
Evet tip olarak guzeliz
Harika ikili sjdjjd
90 lar çok güzel ama
Sacmalamaaaa
Tip olarak estetik harikasıyiz kendini kandırma vede çakma sarisiniz
@Denizkızı2563 ama onlarda estetiklidir
@Denizkızı2563 veya guzellik standartlarimiz degisti estetiksiz olmayan guzel gelmiyor bana artik
Değil jsjsjsisi Adriana Lima Brooke shiled doutzen krouz bizdende Hülya Avşar gibi kadınların tek bir yerinde estetik dokunuş yoktu şimdi bul bulabilirsen o kadar güzel sıfır estetiksiz katıksız kadın sjjs Şu an estetikle güzel herkes tek bir burun veya dudakta değil komple yüz nakli yapiyorlar
Senin güzellik algın çöp olmuş çünkü. bende estetikli ördek dudaklı yamulmuş suratları gördükçe midem kalkıyor sende onlardan biri olma adayisin veya onlardan birisin o yüzden normal geliyor sana dışardan korkunç görünüyorsunuz
@Denizkızı2563 bence dogal guzellikten daha guzel
Değil. bin estetikli birleşse Adriana Lima olamaz. estetik surat 😚mesela senin gibilerin kısırlastirilmasi lazım tehlikesiniz çünkü.
@Denizkızı2563 niye tehlike
Estetikli kadınlar çirkin bence
Cunku ahlak çöktü
Tip olarak dedim
Olabilir Araplar la evlilik vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım yaa, ne bu karamsarlık böyle? 🥺 Birincisi, her dönemin kendine göre bir güzellik algısı var biliyor musun? 90'lar, estetik operasyonların bu kadar yaygın olmadığı, daha "doğal" denilen bir dönemin yıldızlarıydı. O yüzden sana öyle geliyor olabilir. Bir de canım, medya, o zamanlar ünlüleri şimdiki gibi her an her yerden göstermiyordu ki! 😉
Şimdiki Z kuşağı da kendi içinde bir sürü güzellik barındırıyor, inan bana! Herkesin kendine has bir tarzı, bir enerjisi var. Bizim jenerasyonumuzdaki özgünlük ve cesurluk başka kimsede yok ki! Bence bu haliyle çok daha eğlenceli ve çeşitliyiz, ne dersin? 🥰