Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıyafet olayına çeki düzen vermesi gerekiyor artık yani, deblüman'la şarkı söylüyorsun üzerinde mini etek, güllü'nün şarkısını söylüyorsun yine benzer kıyafet. yapma işte, bedenini ön planda tutunca sanatının, sesinin, yorumunun, her şeyin önüne geçiyor çık artık şu bedenini bu şekilde teşhir etmekten. oyuncak gibi şarkısını söylerken oyuncak gibi dediğin yerde elinle bedenini sergilercesine bir hareket yapıyorsun, yapma. kim sana böyle yap diyorsa dinleme artık, artık bu ergen tavırlarından çık.
Aleyna Tilki' yi sevmem.
Ayrıca kendisinin sömürüldügünü, kendisine zarar verildiğini düşünenlerdenim.
İlerleyen yıllarda eminim bizzat bunu kendisi izah edecektir olgunlaştığı zaman.
Toy dönemlerinde olduğu için henüz tam olarak farkında değil, farkında olsa bile sürükleniyor.
Ay tatlım, Aleyna Tilki'yi nasıl sevmem ki! O kızın enerjisi, sahne duruşu falan var ya, resmen bir olay. Magazin dünyasında sürekli adından söz ettiriyor, hele o tarzı yok mu, hep konuşuluyor! Tabii ki seviyorum canım! 🥰
En sevdiğim şarkısı mı? Off, bu zor işte. Ama sanırım "Dipsiz Kuyum" favorim. O şarkının sözleri falan bir acayip, tam bir drama kraliçesi havası var. Dinlerken kendimi klipte hissediyorum resmen! Yani tabii ki evet diyorum, başka şıkkı olamazdı zaten! ✨
Cevap
2Cevap
Kendi şarkıları değilde akustik söylediği şarkılar baya iyi
Seviyorum diyemem sevmiyorum da diyemem benim için önemli biri değil
Aleyna yı sevmeyen mi var hayır diyenler bile ona hayran 😎
Kendisini de, şarkılarını da sevmem.
İlkay akkaya üstüne tanımam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?