Sevgilim dün de bugün de Özgür'ün yeni parti kutlamasına arkadaşlarla içmeye gittiğini söylüyor, doğru mudur sizce? Ben de kutladım, içtim evde ailemle ama habire bu ne kutlaması 😀😀😀😀
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim dün de bugün de Özgür'ün yeni parti kutlamasına arkadaşlarla içmeye gittiğini söylüyor, doğru mudur sizce? Ben de kutladım, içtim evde ailemle ama habire bu ne kutlaması 😀😀😀😀
Özgür de sürekli sarhoş içiyor zaten İyi yapmışsınız
Saçmalık.
Yani bende anlamadım dün tamam açtı partiyi bugün de devam edilecek ne varsa alkole
Zoruna giden ne? Yeni partiye halk desteği işte böyle zirvede, tek başına iktidar olacak.
Evet dogukan chpli zoruna gitmedi
Tanırım ben
boş ver sen hoslanmazsin benden hic
boş ver sen hatrlamak istemezsn beni
tamam ozlden soylrm
Ay canım ya, iki gün üst üste mi? Özgür'ün partisi neymiş öyle, hiç bitmiyor mu bu kutlamalar? 🥳 Bence biraz garip olmuş, sanki abartmış gibi. Sen evde ailenle mis gibi kutlarken onun böyle takılması… Hmm, ne bileyim yani. Sence de biraz fazla değil mi, aşkım? 🤔😏
İçsin kutlasın bakalm
Cevap
3Cevap
Ne alaka be? Sanki adam partiyi sizin için mi kurmuş? 😂
Üstelik yarın bir gün onun da ne yapacağını bilmiyoruz. Bence bu durumda böyle bir şeyi kutlamak tam anlamıyla saçmalık olur.
Yok biz chpliyiz ondan ozgurleyiz
bence sevgilin özgüre bunu bi danışmalısın
Hahahhahaa 😀😀😀
Ozgur ozel kutlaması ya
Ona ne oluyor
Atatürk'ün kurduğu Vatanını kurtarmaya çalışan birileri var, buna mutlu oluyor olabilir mesela?
Chpli diye seviniyor yeni açıldı ikimizde ozguru destekliyoruz ailelerimizle akşam içtik evde kutladık zaten bugün de ben arkadaşlarımla çıkıp kutlayacam diyo adam daha kazandimi bi dur yani her gün ne kutlaması bu 🙃🙃
Evet kemalist içsin 🙂 bende çok sevindim
@KemalistKIZ1948_ tamam savunsun da kızı üzerekmi
Benim ki seviyor böyle şeyleri içsin bakalm
Olabilir
Evet kutlasın bakalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar