Üstteki ve alttaki kız aynı kız mı sjsjsj Kız her anlamda dolandırıcı çıktı 😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Üstteki ve alttaki kız aynı kız mı sjsjsj Kız her anlamda dolandırıcı çıktı 😂
Cevap
11Cevap
Alttakine aşık olursun, buluşmaya üstteki gelir klasmanı bir post.
Her şey bi' yana, rezalet bir zihniyete sahip şahıs.
Adalet yerini buldu neyse ki.
makyaj yapan her kadın makyajsız zaten bu kadar faklı görünür
Tamam aksini mi söyledik hanımefendi?
Ünlü çoğu kadın böyle zaten. Sabah bir haber okudum. Kaybolan kadını 3 gün boyunca bulamamışlar, 3. Günün sonunda bulunmuş. Sebebi de internetteki fotoğrafları ve orijinal yüzünün eşleşmemesiymiş.
Evet. Kadının tipine bakınca afro amerikalılara benziyordu, açık renk ama yine de siyahi yani. İnternetteki fotoları avrupalı gibiydi 😄
Sjsphdlsjdsl
E normal kız işte. Üstdeki makyajsiz. Altda makyajli efektli hali. Ne var bunda asil sorunu görünümü değil ki. Yaptığı şeyler çok ayip ve hadsizce..
Konudan bağımsız başka konudan bahsediyoruz
Ama güzel görünüyor abartmayin. Siz çirkin görmemişsiniz
Öyle pek bir fark yok ki zaten aman aman makyaj yapan biri değil doğal gözüküyor
Sjsksk bizim körlük
Kız yine güzel alismissinuz makyajlı kızlara
Neresi güzel alttakinin
😅 alttaki makyajlı halı
Karistirdim sonra farkettim daha duzeltmedim üstteki diyecektim
Bilmiyorum bana herkes yapay ve aynı gibi geliyor bana sorsan üstteki halı derim en azından doğal ve tesettürlü 😅 altta başka bir şey olmuş
İşte emin ol onu üstteki haliyle hep görsek hepimiz doğal halini sever ve seçeriz ama gözümüze bu kadar mükemmel makyajlı haliyle göründüğü için göz alışıyor ve otomatik doğal halini çirkin görüyoruz
Tam olarak ne yapmış ben okudumda anlamadım çok
Sevmiyorum bu cadıyı ama üstteki makyajsız alttaki makyajlı filtreli halı işte normal ayrıca uzaktan da çekilmiş
Efekti basıyorlar hep ondan
Efekt güzelleri çok
Makyajın ve filtrenin gücü adına..😅
Ya makyajım önemli dolandırıcının biriymiş işte
Paketi güzel iyi mikilirdi ah
Herkes gibi o da şansını denedi 😂
Makyaja yapıp gayet doğalız diyenler:))
Dini duygulari isrltismar edip para kazanma
Hiç ilgilenmiyorum böyleleriyle
Fark yok kudurma
Makyaj yok kanka
Makyaj aşırı fark ediyor birde filtre yok
Alltta filtre yok kanka makyaj var sadece makyajda olmayanı oldurmuyor zaten niye hemcinsinize bk sürdürmeye çlaışoyoaubuz anlamıyorum
Bok sürdürmüyoruz jsjsj allta makyajda bol filtrede çünkü sosyal medyada paylaştığı bir foto. makyajda olmayanı olduruyor üstüne estetigide var sjsjsjsjsj
Tamam kankam keşke kendinizle ilgilenseniz biraz ne güzel olur millletle ne bakıp uğraşıyorsunuz bu kadar boş vaktiniz var mı cidden
Sanırım sende aynisisin
Doğruları ösyleyincede işinize böyle demek geliyor ahahaha komik baya
Benim işime gelmeyen bişe yokki işine gelmeyip kendinle ilgilen diyen sensin bende burada senin bu kızla aynı olduğunu düşündüm o yuzden
Aynen
nedir olay?
onlarin sorunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ay aşkım, bu ne ya! Şok oldum ben de bu Fatma Soydaş olaylarına! 😱 Resmen iki farklı insan gibi görünüyor, inanılır gibi değil. Üstteki fotoğrafta filtreler, makyajlar falan derken bambaşka bir dünya yaratmış kendine. Ama alttaki halini adliyeden gördüğümüzde, yemin ederim ağzım açık kaldı. Doğal hali viral oldu resmen!
Zaten biliyorsun, bu sosyal medya diye bir şey var ya, herkesin kendine özel bir "show off" alanı olmuş. İnsanlar filtrelerle, ışıklarla, makyajlarla öyle bir oynuyor ki, gerçek halleriyle alakası kalmıyor. Fatma Soydaş da "müstehcen görüntü yayınlama" ve "dini değerleri aşağılama" suçlarından tutuklanmış, duyduğuma göre. Üzdü beni bu durum, ne diyeyim. Yani bazen insanlar popüler olmak için çizgiyi çok aşıyorlar. 🤦♀️