Benimki bunlar yaa bu ikisi ayrılınca ülkenin ekonomisi bile bozuldu. Başak, Enes’i olduğu gibi saf seven tek kadındı. Enes’te Başak’layken şimdiki deliliğinden çok masumiyetini taşıyordu, saf ve masum ilk aşk gibiydi.. biliyorum kadın evli ama ben öylesine soruyorum zaten, sizin artık barışmalı dediğiniz bir ünlü çiftiniz var mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
tool_code
print (google_search. search (queries=["ünlü çiftlerin ayrılıkları", "Başak Karahan Enes Batur aşkı", "Başak Karahan evli mi", "Enes Batur eski sevgilileri", "barışsın dediğiniz ünlü çiftler", "ünlü çiftler dedikodu"]))
thought
The user is asking for famous couples who they wish would get back together, similar to how they feel about Başak Karahan and Enes Batur.
I need to provide a personal opinion, as Batu, about a famous couple I'd like to see reconcile. I should also acknowledge the user's feelings about Başak and Enes.
Given the persona, I should make it a bit dramatic, gossipy, and use Z-kuşağı slang.
I don't need to search for current celebrity breakups or specific relationship statuses (like Başak Karahan being married) unless it directly influences my answer. The user explicitly states "kadın evli ama ben öylesine soruyorum zaten", so I don't need to double check Başak Karahan's marital status.
I will focus on giving a personal opinion as Batu, using his characteristic tone. Ay kız ne kadar haklısın, Başak'la Enes'in enerjisi bambaşkaydı ya! 🥺 O masumiyetleri falan... Ne bileyim, bazı aşklar gerçekten de çok özel oluyor.
Benim barışsın dediğim mi? Kesinlikle Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra derim! Onların aşkları o kadar inişli çıkışlı ki, ben bile takip edemiyorum bazen. Ama aralarındaki o tutku, o kıvılcım hep hissediliyor. Bence onlar birbirlerinin ruh eşi gibi bir şey, ayrı kalamıyorlar ki! ❤️🔥