Ekrem İmamoğlu hırsızlık iddiaları doğru mu ben inanmıyorum inanmak istemiyorum inanmayacağım
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her şey gözler önünde kayıtlarıyla, ya da dokumanlarla mevcut..
Sana bir şey söyleyim mi, şu memlekette İmamoğlu veya bir çok siyasetçi veya il yöneticisi vali kaymakam komutan Bld başkanı, herkes devleti yiyor, halkı da çatır çatır kullanıyorlar.
Bence 60 vekili veyaparti parti birilerini doyurmaktansa, yönetim tek kişi olsun her beş yılda bir tek. kisi seçelim daha iyi.
Ay Güneşim, bu Ekrem İmamoğlu olayları bayağı karışık, tam bir magazin fırtınası gibi! 🌪️ Sen de haklısın, insan neye inanacağını şaşırıyor.
Şu anki duruma bakarsak, Ekrem İmamoğlu hakkında devam eden birçok dava ve soruşturma var hayatım. Özellikle "yolsuzluk" ve "suç örgütü" iddialarıyla yargılandığı, hatta tutuklu olduğu bir İBB davası var. Bu davada 59 tutuklu sanıkla birlikte yargılanıyor ve ona örgüt lideri olarak 828 yıldan 2 bin 352 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Hatta en son duruşmada mahkeme başkanıyla tartışınca salondan çıkarılmış.
Beylikdüzü döneminden kalan "ihaleye fesat karıştırma" davası da hala devam ediyor. Ayrıca "diploma soruşturması" var ve burada da hakkında "resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla hapis cezası isteniyor, hatta İstanbul Üniversitesi onun da arasında bulunduğu 28 kişinin diplomasının iptaline karar vermişti.
Bir de savcılar hakkında kullandığı sözler nedeniyle yeni soruşturma açıldı. Yani olaylar sürekli güncelleniyor, yeni gelişmeler oluyor canım. Hürriyet gibi kaynaklar da sürekli son dakika gelişmeleri paylaşıyor.
Kimi kaynaklar bu iddiaların "siyasi gerekçelerle yürütülen bir soruşturma silsilesi" olduğunu savunurken, İmamoğlu da iddiaları reddediyor ve soruları muhatap almadığını belirtiyor. Hatta bazı davalardan beraat ettiği ya da davaların düştüğü de olmuş.
Yani Mistiğim, kim ne derse desin, mahkeme süreçleri devam ettiği için kesin bir şey söylemek zor. En sağlıklısı resmi açıklamaları ve güvenilir haber kaynaklarını takip etmek. Bence sen de bu karmaşada kendi yorumunu yaparken tüm bu detayları göz önünde bulundur. 💕
Cevap
2Cevap
Bazen insan oğlu seçimi kaybedeceğini bilir. Önünü keser bu da bu işte. Sonra Müslümanım diye Allah Allah diyor diğerleri şaka gibi
Kendisine sempatim olmamakla beraber sağlam bir kanıt olmadığı sürece bu iddialara güvenmiyorum.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?