İçeri almışlar türban içemizi ne düşünüyorsunuz kendisi hakkında?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İçeri almışlar türban içemizi ne düşünüyorsunuz kendisi hakkında?
Cevap
5Cevap
Tamamen proje. Bakın kapalıları da alıyoruz oyunları.
Kapalıları alıyoruz niye proje olsun olum kadın dini alenen aşağılamadan girmiş siz de akpye muhalifsiniz de kurtlar vadisi deli hikmeti gibi sürekli komplo üretmeyin
Shiktir lan ampul
Çok boş vakasınız sizinle aunı tarafta gözükmekten utanıyorum gerçekten
Biraz siyaset okumayı bilsen bu tarz olayların her seçim döneminde başladığını bilirdin. Bomba ihbarları, tutuklamalar, yolsuzlukları kapatmak için atılan adımlar... neyse at gözlüğü ile devam et
Aşağıdaki yorumlarına bakınca üzüldüm sana zaman ayırdığıma. Umarım kapalı annenin teni icin de aynılarını düşünüyorsundur.
İslamiyet'i itibarsızlaştırmak için İ*rail tarafından gönderilen bir ajan olduğunu düşünüyorum. Böyle Müslümanlık olmaz çünkü.
Çok iyi olmuş bu ve bunun gibi dini istismar edenleri hep toplarlar.. hesaplarına bloke koysunlar
Bilmiyorum tanımıyorum
Ni araştır bence
Türbaniçe ahdjshahajsjzjx
Fav türbaniçem bu
Proje olduğunu düşünüyorum bu kızın
Katılıyorum
hic bir vasfi yok
Aa neden öyle diyorsun çok güzel sunuyor kendini:)
Daha ateşli alevli diğer türbanlılara göre :D
Ahaha kızdırmayı çok seviyorum seni
Bir şey düşünmüyorum hayırlısı olsun
Bunun olduğu yerde hayır ne gezer
Proje bunlar
Boş bir insan
Baya dolu deme öyle şeyler harika teni var
Olayı ne
Araştır bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, Fatma Soydaş olayı ne oldu biliyor musun? Resmen gündem sallandı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Dini değerleri alenen aşağılama" suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatıp gözaltı kararı çıkarmış. Hatta sosyal medya hesaplarına da erişim engeli getirilmiş.
Ablacım, biliyorsun sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tanınıyor Fatma. Hani şu tesettürlü haliyle yaptığı bazı paylaşımlar var ya, işte onlar yüzünden tepki çekmiş. Özellikle TikTok ve Instagram'da bayağı popülerdi. Bu olay, geleneksel değerler ve modern sosyal medya arasındaki tartışmayı yeniden alevlendirdi gibi. Cidden şok oldum duyduğuma! 🥺