Dolandırıcı, bağışlarla kumar oynadılar
Yalan ve iftira bunlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şöyle düşün, 20 dairelik bir binada oturuyorsun. Bir kiracı var. Arada bir nezarethaneye gidiyor. Zaten binaya da hapisten çıktıktan sonra taşınmış. Evinde kumar oynuyor. Sonra öğreniyorsun ki o bir kumar bağımlısı ve aslında bir kaç tane evi varken hepsini kumarda kaybetmiş.
Apartmanınızda yönetim toplantısı oluyor. Bina aidatı olarak 4000 lira aidat toplanmasına karar veriliyor. Bir de gelecek hafta artık apartman yöneticisinin değişmesi için toplantı yapılacak. Bu adam toplantı öncesinde kedi köpeklere mama vermeye başlıyor. Arada bir binanın yerine park eden adamlara "burası bizim bina park edemezsiniz" falan diyor. Sonra bir bakıyorsun evinden bir müzik yükseliyor: "İzmir'in dağlarında çiçekler açar"... Seçim günü geliyor bu adam Apartman yöneticiliği için aday oluyor.
Soru şu: Bu adamı apartman yöneticiniz yapar mısınız? Ayda 4000 liranızı bu adama teslim eder misiniz? 20 x 4000 = 80.000 lira aylık. 80x12 = 960 bin lira yıllık. Neredeyse bir milyon para.
Eğer apartman yönetimini bu adama teslim ederseniz ben de Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Belediye Başkanı olması gerektiğini ve haksızlığa uğradığını. Haluk Levent'in aslında bir iyilik meleği olarak dünyaya geldiğini kabul edeceğim.
Bu aynı yazıyı Mevcut Cumhurbaşkanı hakkında olan man adası belgeleri içinde başbakanlık maaşı ile mirasının eş ve denk olmadığını ayrıca oğullarının kazancının neden araştırılamadığı neden araştırılacağı zaman bunun suç olduğunu veya da man adası belgelerini inkar etmeyişi hakkında veya bakanlarının eşleri üzerinden yurtdışında firmalar açıp bakanlıklardan ihaleler aldığını veya da bakanların belediyelere geldiğinde onlar için pahalı saatleri (40 adet rolex örnek gaziantep belediyesi dağıtmıştı) dağıtmaları hakkında veya da akp li belediyelerin ekrem imamoğlu gibi ihale fesatçılığı yapmasına rağmen yol verildiğini veya da suçişleri bakanının bütün dünya mafyababalarından para alarak ülkede kalmalarını sağlamaları hakkında veya da ülkenin neden gri pasaport dönemine girdiğini ve bu dönemde ne kadar ekonomik zarar gördüğünü ülkeye gelen avrupalı turistlerin neden azaldığını eskiden gelen çinli turistlerin artık türkiye degil de afrika ve yunanıstan gezilerine katıldığını melih gökçeğin 24-26 yıllık döneminde ekrem imamoğlundan çok daha fazla şikayetinin olduğu hakkında veya da bilal erdoganın gurdgudu tügva vakfının egıtım bakanlıgı ve dıger bakanlıklardan ucresız yer temın ettıgı ornek uskudar tugva uskudar beledıyesının hıbe ettıgı bına da kalmalar DAHA AÇIKLAYACAĞIM BİR ÇOK SEY HAKKINDA DA BÖYLE ÖZLÜ SÖZLER YAZABİLECEK KADAR VATAN EVLADI MISIN?
Not: SENİN YAZINI SONUNA KADAR OKUDUM YÜREĞİN VARSA O BENİM HIRSIZ BU SENİN HIRSIZ DEMEDEN VATAN EVLADI OLARAK EKREMİN YAPTIKLARINA NASIL KONUSUYOR İSEN MELİHE DE KONUSACAKSIN BURSA ESKI BUYUKSEHIRBASKANININ YAPTIGI YOLSUZLUKLARA DAVA ACMAYAN BAKANLIK EN SON SECILEN BELEDIYE BASKANINA OPERASYON YAPIYOR AYNI SEKILDE ANTALYA DA MENDERES TUREL VARDI ADAM BILGIDIN IHALE KACAKCISI GIBIYDI ONA OPERASYON YOK SONRA GELENE VAR. merkezi hükümet kim ise karşı partilere saldırır bu mantık oldukça ülke her zaman başka egemen ülkelerin kuklası olacaktır
Keşke yalan, iftira olsaydı ama gerçekler ve bazı mide bulandırıcı olaylar silsilesi var
Dolandırıcı, bağışlarla kumar oynadılar
Garip oldu
patladı g t
üst oynuyor sürekli