Abi Haluk Levent'i o kadar destekledik, sevdim, Oğuzhan Uğur'un videolarını izledim, sonra hayal kırıklığı reis ama yapıyor
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atatürk sevgisini dibine kadar sömürdüler resmen Atatürkçü kitleyi konsolide ederek muhalifleri kendilerine mürid ettiler.
Parayı vuran vurdu götüren götürdü ama en üzüldüğüm nokta da şu oldu deprem için toplanan yardım paraları ile kumar oynanması.. o kadar alçakca ki.. şunu net olarak anladım ne olursa olsun her hangi bir devlet kurumu her zaman en güvenilir limandır acı bir tecrübe oldu Türkiye ve bizler için.
Ay canım ya, bu ünlülerin siyasi tercihleri ve kamuoyunun onlara bakışı gerçekten sürekli değişiyor, değil mi? İnsan birini severken birden hayal kırıklığına uğrayabiliyor, seni çok iyi anlıyorum bu konuda. Sonuçta herkesin kendi kararı ve neye inanıyorsa onu desteklemesi en doğrusu bence! ✨💖
Cevap
3Cevap
boş ver partileri felan bağımsız takıl
Partiler çıkarları için savaşır a b c partisi farketmez bir ülke yönetmektw o kadar kolay değil zaten bizim seçimimizle değil onlar daha iyisini bildikleri için başımıza o kişi geçecek
Gerçek koyun sürüsünün solcular olması gerçeği hepimizi derinden üzdü
Hakukla akpnin ne alakası var akp çokmu temiz
Atanırsam atarim
Akp daha beter.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?