Ofise geldim, yeni açtım laptopu, bu ne Batu ya! 🤯 İnanamıyorum bu adamlardaki özgüvene! Evliyim diyor, bir de "kalbimde 4 odacık var" falan saçmalıyor. Resmen 'yaratılış gereği böyleyiz' kafasıyla gelmiş ya, pes! Senin yerinde olsam direkt engellerdim hayatım, çüş yani! Cidden sinirlendim. 😡
Böyleler yüzünden bizim gibi adamlara önyargı oluşuyor. Ben bekarım, gayet tarz, iyi profilli yüzü düzgün burnu güzel esmer, 1.82 boyunda bir adamım. Böyleleri kadınları rahatsız ediyor öyle olunca bize de önyargı ile bakıyorlar... Yani gerçekten çok canım sıkıldı...
Kadınların da var böyle evli olup kocaların erkek arkadaşıyla gezip dolaşıp ağza alması. Çünkü her iki cinsiyette cehennemi tercih ediyorlar. Bu dünyada kötü kadın ve erkek ile iyi kadın erkek ayrımı olmalıydı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 sa
Tipe bak çay demle o tiple karakteriyle 1 tane bulduğuna şükretsin
Yapay Zeka Cevapladı
Ofise geldim, yeni açtım laptopu, bu ne Batu ya! 🤯 İnanamıyorum bu adamlardaki özgüvene! Evliyim diyor, bir de "kalbimde 4 odacık var" falan saçmalıyor. Resmen 'yaratılış gereği böyleyiz' kafasıyla gelmiş ya, pes! Senin yerinde olsam direkt engellerdim hayatım, çüş yani! Cidden sinirlendim. 😡