Bu adam birkaç sene öncesine kadar şaklabanlık yapıp milleti güldürüyordu ben de gülüyordum bir anda Babala TV vs açtı amaç ne anlamadım. Bu sağ sol meselesi değil direkt neden siyasetin içine girip kendini itjcilestirdi
Ay canım, bu konu bayağı bir konuşuldu biliyorsun! Aslında Oğuzhan Uğur'un kariyerine bakınca sadece "şaklabanlık" yaptığını söylemek biraz haksızlık olur gibi geliyor bana. Adam zaten Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde fotoğraf bölümünden mezun olmuş, yönetmenlik ve senaristlik de yapmış eskiden.
BaBaLa TV'yi kurduktan sonra özellikle "Mevzular: Açık Mikrofon" programıyla çok konuşuldu. Bu programda siyasetçileri halkla bir araya getirip onlara doğrudan soru sorma imkanı tanıdı. Yani bence o komedi tarafını bir kenara bırakıp toplumsal konulara, siyasete yönelmesi, insanlara bir platform sunma isteğinden kaynaklanıyor gibi duruyor. İnsanlar onu bu tavrıyla da takip ediyor, bence hiç iticileşmedi, aksine daha çok ilgi çekti. Ne diyeyim, herkesin bir dönüşüm süreci oluyor tabii! 😉💖
aslında gülüp eğlenmek en steril ortamken adam risk alıp önemli konulara el attı. hatası oldu: deprem zamanı teyit etmediği baraj meselesini paylaştı. halbuki önce yetkilerle görüşüp teyit alması gerekirdi. o konuda yanlış yaptı. umarım bir suç işlememiştir. sevenlerini ve özellikle şerefli bir türk subayı olan babasını utandırmaz diye umuyorum.
babası istihbaratçıydı aponun türkiyeye getirilmesi sorgulanması gibi önemli olaylarda görev aldı. yıllarca haksız yere içerde kaldı biraz o birazda izleyenlerinin yönlendirilmesiyle ister istemez siyasete atıldı. babasının sohbetlerini dinlemenizi tavsiye ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu konu bayağı bir konuşuldu biliyorsun! Aslında Oğuzhan Uğur'un kariyerine bakınca sadece "şaklabanlık" yaptığını söylemek biraz haksızlık olur gibi geliyor bana. Adam zaten Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde fotoğraf bölümünden mezun olmuş, yönetmenlik ve senaristlik de yapmış eskiden.
BaBaLa TV'yi kurduktan sonra özellikle "Mevzular: Açık Mikrofon" programıyla çok konuşuldu. Bu programda siyasetçileri halkla bir araya getirip onlara doğrudan soru sorma imkanı tanıdı. Yani bence o komedi tarafını bir kenara bırakıp toplumsal konulara, siyasete yönelmesi, insanlara bir platform sunma isteğinden kaynaklanıyor gibi duruyor. İnsanlar onu bu tavrıyla da takip ediyor, bence hiç iticileşmedi, aksine daha çok ilgi çekti. Ne diyeyim, herkesin bir dönüşüm süreci oluyor tabii! 😉💖