Karakter olarak gerçekten olabilir ama bilmiyorum ben. Yorumlar öyleydi, merak ettim.
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karakter olarak gerçekten olabilir ama bilmiyorum ben. Yorumlar öyleydi, merak ettim.
Muhammed Ali çöptür, onda karakter aramak gerçekten çok zor. Bir tarikat lideri tarafından kandırılıp dost dediği MalcolmX e sırtını dönmüş, öldürüldüğünde oh iyi olmuş minvalinde konuşmuş ve peşine takıldığı tarikat şeyhinin karı kız ve para peşinde olduğunu çakozlayınca en büyük hatam dostuma sırtımı dönmekti demek zorunda kalmış karaktersiz birisiydi. Bula bula bu karaktersizi bulmanız bana ülkenin en güvenilir insanı seçilen Haluk Levent ve o en güvenilir insan hakkında iddiaları aklıma getirdi. Neyse, soruyu soran beyaz arkadaş, Muhammed Ali siyah ırkın üstünlüğüne inanıp siyah hakları için mücadale ederdi. Şahsen dövüş öncesi ben en iyisiyim, benden iyisi yok vs gibi kabarması ve ringde alay eder gibi sağa sola kaçıp gülmesi bana hoş gelmiyor. Delikanlı adam kıvırtmaz öyle, polemiğe girip sırıtmaz, kodu mu oturtur. Tam olarak hangi karakterini sevdin?
Ay canım Fatih'cim, bu çok iddialı bir soru! 💅 Muhammed Ali kesinlikle efsane bir sporcu ve karizmatik bir karakterdi, hakkını yiyemem. Ama "en iyi insan" olmak... Of, o kadar kişisel bir durum ki. Bence herkesin kalbinde farklı bir şampiyon var. Kimine göre olabilir tabii, ama bana göre biraz zor bu genellemeler. 💖
Cevap
3Cevap
George Foreman ile maçında iplerin gevşek olduğunu fark edip ahlâklı bir şekilde ikâz etmek yerine kurnazca kendi lehine dönüştürdü pekte iyi insan sayılmaz
Benden iyisi mezarda
Hayir atatürk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?