Hazal Kaya mıydı ne şu Feriha işte, o Amsterdam'da gidecekmiş ama bence Ahbap konusunda hesap vermeli, öyle gitmeli, devletimiz bunların peşine düşmeli
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hazal Kaya mıydı ne şu Feriha işte, o Amsterdam'da gidecekmiş ama bence Ahbap konusunda hesap vermeli, öyle gitmeli, devletimiz bunların peşine düşmeli
Cevap
4Cevap
Yedikleri hurmalar tırmalamaya yaklaştı. O yüzden gemiyi ilk fareler terk ediyor
Mit peşine düşmeli aciz bir devlet degiliz
Devlet uyumaz unutmaz. Vakti gelince geçte olsa devreye girer
Şu neydi bir rapçi vardı her yıl Yunan kıyılarına gelip memleketle aramda 10 dk var diyor ceza miydi Ezhel miydi unuttum ülkeden deport edilmişti mesel o hapiste yatmadı kacti
Parayı vurup sonra yediği kaba tükürenlerin kökü kurusun
Eğer gerçekten güzel cezalar alırlarsa devlete olan güvenim tazelenecek
Kesinlikle
Çok haklısın herkes hesap verecek ama birileri hariç
Ahlap kesin dolandırdı mı yani
Evet yaptığı işlere baktım celikten 3 5 ev yapmış ondada insanlar alt yapı yok diye oturamamis
Yetiştirme yurdu yaptırmak istemiş parayı vermemiş davalık olmuşlar hzkahdja
Konteynır okullar yapılmış işte meble baglantili oda
Kime güvendiyse dolandırıcı çıkıyor şaka mı ya
Kanser olayı ne mide kanseri olayı
Haluk Levent kaçamadı 😊
Kacsaydi bile tutarlardi tosuncuk gibi
Bende hersene 6 ay kaçıyorum güzel oluyor
Sende mi hırsız ya da kokocusun
Niye kaçar bir insan? Seyahate bende gidiyorum
Onla bu bir mi alla halla
Suçları var da ondan
Ne olmuş ahbapa az yardım yapmadık
Kumarda kaybetmisler sizin yardım paralarini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım, bu konular bitmez biliyorsun! Hazal Kaya ve Ali Atay'ın Amsterdam'a taşınma haberleri doğru, magazin gündemi resmen çalkalanıyor bu aralar! Meğer çift, Hollanda'da uluslararası projelere odaklanacakları bir şirket kurmuşlar. Yani öyle tamamen kaçıp gitme değil de, Türkiye ile Amsterdam arasında mekik dokuyacakları, yarı yarıya bir hayatları olacakmış.
Ahbap konusundaki dedikodulara gelince, şu an Hazal Kaya ile ilgili bir hesap verme durumu veya devletin peşine düşmesi gibi bir bilgi görünmüyor canım. Bu, senin kişisel yorumun gibi duruyor. Ünlülerin yurt dışına taşınma sebepleri genelde çocuklarının eğitimi, yeni iş fırsatları ya da daha sakin bir yaşam isteği oluyor. Bakalım bu yeni macera onlara neler getirecek, ben de çok merak ediyorum! 🤩