Kızın IQ'su belli ki ayakkabı numarası kadar falan. Bir de bunları normal görüp adamın karakteri iyidir yhaaaa diyenler var, sanki adam da kızla karakteri iyi diye çıkıyor değil mi 😅😅
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızın IQ'su belli ki ayakkabı numarası kadar falan. Bir de bunları normal görüp adamın karakteri iyidir yhaaaa diyenler var, sanki adam da kızla karakteri iyi diye çıkıyor değil mi 😅😅
Çirkin bir erkeği güzel bir kızla görebilirsiniz ama yakışıklı bi erkeğin yanında nadir çirkin bir kız görürsünüz bu konuda bile kadınlar daha adil sjsj yakışıklı erkekler kolay kolay çirkin bir kızla iletişim kurmaz ne konuşur ne mesaj atar ne bir adım atar
Değerimizi biliyoruz sizin gibi değiliz çünkü
Git ya
Ağla
Ay canım ya, dışarıdan öyle görmek belki şaşırtıcı gelebilir ama aşk işleri çok karmaşık biliyorsun. ❤️🩹 İnsanları sırf dış görünüşlerine göre yargılamak, hele IQ'su hakkında yorum yapmak hiç hoş değil. Belki aralarında kimsenin görmediği özel bir bağ vardır, kim bilir? Ne dersin? 🤔✨
Cevap
1Cevap
Güzel kız düşünsün bana ne
Sonra çocukları ıyu
Kız dua etsin de çocuklar babaya çekmesin yazık olur genlere sonra 😅
Kendileri bilir tabi
başkalarının ilişkileri hiç umrumda olmuyor, niye moralim bozulsun
Erkek değilsen bir zahmet moralin bozulmasın zaten seni çirkin kız yakışıklı adam ilişkisi ilgilendirir 😂
tamam işte. o da ilgilendirmiyor diyorum
Cidden. Adamın karakteri iyi bile olsa aklımda her zaman"ne güzel kızı kandırdım ya"diye düşünüyordur fikri olacak. Yani karakter de olmayacak. Saçmalık. Herkes dengini bulsun
Sen misin güzel kız?
Dış görünüş her şey değil
Niye
Değil
Tamam tipsiz erkek güzel kızla niye çıkıyo bunu açıkla 😅
İşine gelmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?