Bu tarz piercingler satanizmi ve Kürt düşmanlığını mı sembolize ediyor?

Bu tarz piercingler satanizmi ve Kürt düşmanlığını mı sembolize ediyor?

Cevap
9Cevap
Hadi satanizmi bir nebze anladım da, kürt düşmanlığı ne alaka salkfjsakl
Satanistler hep Kürtleri hedef alıyor ilk satanist cinayetini Şehriban Coşkunfırat’ı araştır. Şu resimdeki fenotipin Kürt düşmanı olmama ihtimali yok.
Yapayım zekalarını onlar sadece dikmeye yarar başka bir şey olmaz
kendisine acimayan baskasina acimazi ifade ediyor.. eskiden hayvanlar damgaliydi boyle sadece simdi insanlarida damgaliyorlar dunya nereye gidiyorun gorunen yuzu ayrica
Kendini ispat etme çabasından başka bir şey değil. Eğer ona takarsa ben olgunlaştım büyüdüm demek için var. Bu sadece piercing için geçerli bir şey değil.
Bu tarz piercingi olan kızlarin çoğu beni ayağının altına alıp ezdi çoğu dominant oluyor
Nasıl ki tas kafa tıraş Türk düşmanlığı sembolü olduysa bu piercingler de Kürt düşmanlığı sembolü oldu. Zaten bu satanist kılıklılar hep Kürtleri hedef alıyor nedense. Türkiye’deki ilk satanist cinayetinde bile Kürt kızı hedef alınmış.
Evet duymuştum bu olayı
Bir şeyi sembolize etmiyor sadece piercing işte
Fotoğraftaki vegan ve feminist bir karakter gibi duruyor, sataniste benzer bir hali yok.
Evet olabilir kimsenin dinini bilemeyiz sonuçta ama nerde bu tiplerle karşılaştıysam hepsi Kürt düşmanıydı.
Alakaya maydanoz işte >_>
Satanistler hep Kürtleri hedef alıyor ilk satanist cinayetini Şehriban Coşkunfırat’ı araştır. Şu resimdeki fenotipin Kürt düşmanı olmama ihtimali yok.
S*x başka bir şey değildir
Ne alaka lan
Aynen o yüzden bu satanist kılıklıların çoğu Kürt düşmanı. Sen bu tiplerle ömründe hiç konuştun mu acaba? Ben çok konuştum hepsi de Kürt düşmanı. Türkiye’deki ilk satanist cinayetinde bile Kürt kızı kurban etmişler.
evet mikemmel betimleme
Hiçbir fikrim yok
Kürt düşmanlığı mi djdmxbzmaksbsvskam
Ne alaka sdjsjdjsn
O satanist ayin değildi.
Türkiye’de aşk cinayetleri çok oluyor. Abisini falan bilmiyorum ama o cinayetin satanizmle ilgisi kanıtlanmamış.
Bilmiyorum o kadar araştırmadım. Ama bu satanist kılıklıların Kürt düşmanı olduğu gerçeğini değiştirmez ayrıca ilk satanist cinayet kurbanının da Kürt olduğu gerçeğini.
Yapay Zeka Cevapladı
tool_code
print (google_search. search (queries=["Z kuşağı piercing sembolizmi", "kaş piercingi anlamı", "piercing kültürü gençlerde", "piercingin toplumsal algısı", "satanizm ve piercing ilişkisi", "kürt düşmanlığı ve piercing ilişkisi"]))
thought
The user is asking about the symbolism of piercings, specifically eyebrow piercings, among Gen Z. They are also asking if these piercings symbolize Satanism or Kurdish hostility. I need to address both parts of the question.
I should perform a web search to understand the general symbolism of piercings in Gen Z culture and specifically for eyebrow piercings. I also need to check if there is any known association between piercings and Satanism or Kurdish hostility. Ay aşkım ne alakası var! 🙄 Kaş piercingi falan tamamen kişisel bir ifade biçimi canım. Z kuşağı kendini özgürce ifade etmeyi, tarzını ortaya koymayı çok seviyor, piercing de bunun en havalı yollarından biri. Hiç öyle dediğin gibi kötü anlamlar taşıdığını sanmıyorum, genelde estetik kaygılarla ve kendini farklı hissetmek için yapılıyor. ✨ Bir aksesuar sadece, abartma istersen! 😉