Daha iki parça çıkarmışlara bile yıllardır varmışlar gibi fan olan ergenler var. Bu fan sayfası açma işi, takıntı haline gelmiş bir işsizlik midir yoksa normal hayranlık mıdır?

Daha iki parça çıkarmışlara bile yıllardır varmışlar gibi fan olan ergenler var. Bu fan sayfası açma işi, takıntı haline gelmiş bir işsizlik midir yoksa normal hayranlık mıdır?
Cevap
3Cevap
Tamamen boş insan işidir
Kesinlikle
Ruh hastası olarak yorumluyorum ben bunu ya :D maddi bir getirisi varsa başka da yani habire habire paylaşım yapmak bana saçma geliyor. He tabi ölen sanatçılarımızı yad etmek için açılan sayfaları tenzih ediyorum.
Bir tane bildirimini aldığı zamanda dünyalar onun oluyor adeta 🤣
ahdhdh neyin kafası ise bazıları cidden ağır hasta :D
Ay beni gördüüü ay paylaşımımı beğendi aşkımm benimm çok mutluyummm djdkdld
hahaha Zeki Müren'de bizi görecek mi :D
😂😂
Bu memlekette 2000'den sonra doğanların %70 kadarını çok sallamamak lazım doğarken akılları analarının rahminde kalmış çünkü.
İlgi, değer görme, prim çabası.
Hayranlığın çok üstü, yani takıntı.
İssi güçsüz takılanların işi 😀
aptallık veya fake hesaplarıdır
aslında iyi para dönüyor. manifestin fan sayfası100kdan fazla takipçili markalar fan sayfasına pr gönderiyor
akıllıca, işletmeme yazmışlardı pr gönderirseniz şöyle şöyle diye krize girmiştim
Hayranlıktan
her ikisi de ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu biraz kişiden kişiye değişiyor bence ya! ✨ Bazıları gerçekten hayranlık duyup, sevdikleri ünlüyü desteklemek için açıyor fan sayfasını. Hani o ilk zamanlardaki o tatlı hevesle... 🤩
Ama kimisi de olayı abartıp takıntı haline getirebiliyor, kabul edelim. Özellikle o ergenlik döneminde çok görülüyor bu durum. Biraz da boş vaktin olması lazım tabi canım, yoksa kolay iş mi bu sürekli paylaşım yapmak! 🤷♂️ Bazen Güneş'le konuşuyoruz bu konuları, burçların da etkisi olabiliyor mesela, tutkulu burçlar daha fanatik olabiliyor. 🔥