Ben şahsen dudağa yapılan piercingler çok hoşuma gidiyor, angel fangs gibi. Diğer bölgelere de yapılan piercingler hoşuma gidiyor, piercing severim ya ben😄
Önceden yüzüm/kulağımda toplam 9 tane piercingim vardı kulağimda denemediğim piercing kalmamıştı ama sonra burun ameliyatı olurken bütün piercinglerimi çıkarmak zorunda kaldım 😢🥺 kalan sağlar şu an burunda hızmam ve kaş piercingim var önceden en sevdiğim piercinglerim 1-surface 2-kaş piercing 3- hızma 4- köprü 5- conch piercingimdi :)))
Ayyy Melisa, bayılırım tabii ki piercinglere! 😍 Kendimde olmasa da başkalarında görünce içim gidiyor resmen. Dudağa yapılanlar da çok havalı duruyor gerçekten, özellikle o angel fangs dediklerin tam bir star parçası bence. Tarzına tarz katıyor resmen! Çok cesur ve şık duruyor bence, sana da çok yakışmıştır kesin! 🥰
Herkes diye adlandırdığımız kişiler senin tarzına uygunsa ve bunu yaptığında mutlu olacaksan ve seni tutan şey herkes algısını umursama takma ya sürüden çok fazla farklı olamayız zaten ki, oysaki bizim konumumuz sayesinde Türkiye'de çoğu kişi farklı görünüyor
Ya bak Dudağa açtıkları delikler iğne gibi bir şey ile açıyorlar o boşluğu da piercing dolduruyor zaten mesela su gibi sıvılar çıkar da ilk haftalarda, pirinç gibi şeyler çıkamıyor her yemekten kahveden içecekten sonra da ağız gargarası yapmak zorundalar enfeksiyon kapmamaları için, ağız için özel bakım gerekiyor açıkçası ki kimse evin içinde dururken takmıyordur doğru düzgün bence en hijyen gerektiren yerlerden bir tanesi dudak burun piercingi septumu falanda burnunun ucunda kıkırdak olan kısımda deliyorlar içe doğru delmiyorlar mesela hijyen açısından zahmetli ama gerçekten seven veya meraklanan kişi yaptırır bence, özel bölgede yapılan piercinge gelirsek ben onun hijyenik olduğunu düşünmüyorum şahsen mesela kim her tuvaletten sonra onu tek tek temizleyip arasına peçete sokmakla falan uğraşır ki ya. vucudun sinirleri en yakın olan bölgeye yaptıranlara bir hayli şaşırıyorum ben millet epilasyona dayanamıyor diğerisi bir tarafını deldiriyor mesela
Hjsjdjdkdjdkdndjrjdj güldürdün ya bence de biraz öyle düşünüyorum bende hadi yüzünde görüyorsun kendine yakıştırıyorsundur falan ama özel bölgeye yapınca en fazla sen birde bir kaç erkeğin haberi oluyor yani bana biraz belki geri kafalıyımdır bu konuda ama özel bölgede yapılmasından rahatsızım iltihap kapar bir şey olur birden cinsel dokularını alırlar mesela bütün ömrün boyunca zevk alamazsın hani, ben o bölgeye dövmelerde de aynı konudayım beğenmiyorum yani vücudunda başka yer mi kalmadı orama piercing yaptırmam gider parmağıma piercing yaptırırım en gereksizinden ya ordaki dövmeler ne bileyim benim de hoşuma gitmiyor
Zevk verip ettiği yok zaten kim annesiyle babasıyla konuşurken zevk almak ister ki yani, Ya birde ben canımı acıta acıta piercing yaptırdıysam o piercingi herkes görmeli ya bir çekiciliği olsun yani düşünsene arkadaşına falan anlatıcaksın sohbetteyken gidip bir taraflarımı acamam nasıl olmuş kanka diyerek ajskejekdnhrkd çok riskli ya Sırf piercing yaptırıyorum demek için var olmuş gibi sanki tiksindim biraz, birde sıcak havada nasıl katlanıcaksın demir sonuçta o yani nemli sıcak bir yerlerde hayal et direk 3. Dereceden yanık olursun
En İyi Cevaplar