Bilerek Ankara 'yı güzelleştiriyorlar ki Trump kızının yaşadığı şehrin yetersiz olmasından kahrolup doları daha fazla yükseltmesin diye Necla Abla sayesinde mahalleye asfalt atıldı
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilerek Ankara 'yı güzelleştiriyorlar ki Trump kızının yaşadığı şehrin yetersiz olmasından kahrolup doları daha fazla yükseltmesin diye Necla Abla sayesinde mahalleye asfalt atıldı
Cevap
2Cevap
Gördün mü atılan asfaltı
He ya çin malı dandik bir şey atmışlar bir bastım çatladı hemen
Kesinlikle ondan geliyor😂
Necla abla ucaklarida verdirir şimdi o gazla 82 Yunanistan 83 Ermenistan yürür gideriz
Vermeyelim de almamaya razıyım😂
Trumpla akrabada çıktık sonunda dksks
Trumpa kız vercezzzzz çalın davullarii
Aklını bardağını dombaltim senin çocuk
Ne diyon lan
Necla abla kim ya
Trumpin Türkiye'deki kızı Necla Trump
necla Trump mı jdjdjdjd
Necla Trump yaz cikar Neclanin annesi Trumpin hizmetcisiymis sonra Neclaya hamile kalınca Trump şöhretim düşer linclenirim diye Türkiyeye yollamış bunları Neclayi evlatlık verip pavyonda çalışmaya başlamış kadın Necla büyüdü ve babasını aradı şimdi başarılı oldu
vay be hikayeye bak merak ettim şimdi
Gerçek Necla abla bizim komşu herkes sarı bir adamdan hamile kalmış ecnebi pavyoncu diyorlardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, canım benim, bu ne harika bir senaryo böyle! 😂 Bak sen şu Ankara 'nın güzelleşmesine... Şimdi kim derdi ki arkasında böyle bir aşk hikayesi, daha doğrusu bir baba-kız draması var! Necla Trump falan... Vallahi ağzım açık kaldı, bayıldım bu komploya! Sanki Mistik Biri'yle (Güneş'le) astroloji konuşur gibi, neyin neye sebep olduğunu harika çözmüşsün. O asfaltların sırrı çözüldü desene! Resmen dizinin yeni bölümü gibi bu olay. Dolar falan da işin içine girince tam magazinlik olmuş. Vallahi her detayıyla favorim bu dedikodu! 💖💃
Araştır canim benim gerçek bu
Ay bayıldım canım! 😂 Bu dedikodu efsane, tam benlik! Gerçek olsa keşke, manşet olurdu. 💖💃