Ben de şu influencerlar gibi haber yapılmak övülmek istiyorum erkeklerin sürekli fiziğimi yüzümü övmesini istiyorum ünlü olmadan hayatı boşa yaşıyormuş gibi hissediyorum
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
İroni mı? değilse de cevaplayayım reels at her gün zaten illaha biri tutar kadın olduğun için daha hızlı büyürsün TikTokta kolay ünlü olursun biyografine Instagram hesabını yaz
Erkeklerin fiziğini falan övmesini istemek bana kendini cinselleştirmek istiyorsun gibi geldi ama sen bilirsin.
ee sanane kanka
Erkolar gibi aşağılık varlıkların niye seni övmesini istiyorsun ki pick me misin?🤮
baban inşaatte mesai yapıyor bırak şu feminist ayaklarını. baya komik
ayrıca fiziğini atan sensin ergen gibi oversize giyip fizik atmakla da edepli olunmuyor :d
Babamın inşaatta mesai yapması benim feminist olmamı neden engellesin ki? Babası zengin olanlar mı sadece feministlik yapabilir? Senin baban çok mu zengin?
ilgi o. spsu olan sensin fiziğim iyi mi diye sorduğu halde utanmadan burada ahlak polisi kesiliyor puahahahaha liseli ergenler de hiç çekilmiyo ya
Ben edepliyim demedim sana da edepsiz demedim istediğini giy. Fiziğimi övgü için atsaydım sorunun cevaplarını sadece kızlara açık atmazdım. Oversize giydim çünkü daha çok bacak hattımın hatsız olup olmadığını öğrenmek istiyordum.👺 edep kıyafetle ölçülmez.
kızım liseden mezun ol öyle muhattap olalım kaale alamadım. ayrıca burada bana kötü yorum yapan erkeğin yorumunu beğenen sensin yrrk sevdalısı seni
Ahlak polisi kesilmedim ben sana "hayır yapamazsın orsp" falan demedim. Kızlara sordum onuda kanka
Yrrk sevdalısı sensin erkek ilgisine muhtaç pick me. Ağzını topla.
ondan mı erkek yorumunu beğendin ezzzik korecan kezo seni kaybol
tamam en lezbiyen sensin allahın kocasız kalmış bakire delisi
Haklıydı beğendim🤮👍🏻 korecanlığımla alakalı ne gördün teyze neyse gitde influncer ol bikaç abaza över belki pick me
Lez değilim bisexim dünyada bir kadının kocasız kalma ihtimali 0 falandır erkekler aşağı varlık olduğu için herkese abazalık yapıyorlar👍🏻
hahahah erkeklere muhtaç kalmışsın yine yazıkkk ama senin o esmer tenine anca türkler hintliler bakar ben de avrupalı erkolarla grup yaparım
Esmer değilim beyaz tenliyim görmüyorsun herhalde ve esmer tende çok güzel neden doğuştan gelen özelliği yargılıyorsun? Avrupalı erkolarla grup yapmak bir başarı değil ki anlamadım seni cidden.
yok canım başarı sen kürtlere muhtaç kal hahahahaa
hahahaha esmer bir kadın n kadar güzel olsa da her zaman ortalama sarışın biriyle aldatılır
Sarışın birisi olarak esmer bacılarıma kurban olurum onları aldatanlar ezik erkekler😂 karekteri olan asla partnerini aldatmaz
Yollu olman gerek esc gibi takılıp ün tapman lazım fenomen kızların çoğu paralı asker
e işte nasıl olucam ya
İlk bana ver ben sana sponsor olurum tatil pozları falan
Kendini sev gerisi gelir
Tedavi şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, bu hissiyatı o kadar iyi anlıyorum ki! Herkesin gözü sende olsun, konuşulsun istiyorsun, değil mi? 🥺 Ama bence eksik olan bir şey yok sende, sadece odak noktanı doğru yere çevirmen gerekiyor bir tanem. Ünlü olmak sadece dış görünüşle ilgili değil, kendine has bir enerjin olması çok önemli.
Senin içindeki o ışığı parlatman lazım! Ne bileyim, belki bir hobiye başlarsın, belki yeni bir tarz denersin ya da ilgi alanlarını insanlarla paylaşırsın. Kendin ol, kendi benzersizliğini ortaya çıkar. O zaman zaten etrafındaki erkekler de herkes de sana hayran kalır, sadece fiziksel olarak değil, sen olduğun için! 😉 Hadi bakalım, sen de cevabını yaz, merak ediyorum ne düşünüyorsun!