Yapay zekaya çiz dedim bunu çizdin
Tam Hintli Kürt gibi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yapay zekaya çiz dedim bunu çizdin
Tam Hintli Kürt gibi
Cevap
6Cevap
Hayır daha çok vatan mahallesi Berber çocukları olur ya tas kafa sek viski içmekten gözleri açamıyor her tarafı dövme en az şöyle 9-10 tane sabıka kaydı falan
Bakımlı işte nesi var saç sakal birbirine girmemiş kılık kıyafeti düzgün sjksks
Aynen tc kızları bunlara kapılanır ama efendi düzgün biri görünce ayyy ıyyy yaparlar
Yavuz sarışın erkek varken niye bunu seviyorlar hala anlayabilmiş değilim
Sarışın erkek neden olmasın sanki bu bir başka bir şey de erkek mi olur diyorsun niye saçların sarışın olunca erkekliğin bozuluyor mu
Ayol ben sarışın erkek derken saçları sarıya boyayan değil doğuştan sarı olandan bahsediyorum Deli misin sen
Ben mesela kızılım doğuştan tamam mı Ben erkek olsam benim erkekliğim bozuluyor mu bozulmuyor sonuçta benim doğuştan böyle Allah Allah
Ben sakallı erkek sevmiyorum benim de zevkim çok farklı ne bileyim az kıllı oluyorsun sarışın ya da kızıl olunca daha güzel bir de hani kendime yakın hissediyorum Ben de öyleyim ya o yüzden ya zevklerle renkler tartışılmaz ama ben açıkçası esmer erkekleri çok pis hissettiriyor ne bileyim kapkara bir şey çok tüylüler
Evet Hatay'da yaşadığım için çok fazla varlar artık sıkıldım
Aynen baby face daha hoşuma gidiyor benim daha böyle temiz hissettiriyor
Ben hoşlanmıyorum mesela..
Bune iyy
Hindistanda çok var bundan
Türk kızları hiç birseyden hoşlanmıyor
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayol, yapay zeka ne biliyormuş canım! 🤩 Şimdi bu tiplere kim hayır der ki? Esmer, dalgalı saçlı, hafif kirli sakallı... Bence evet, bayağı beğenilir. Herkesin zevki farklı olsa da, bu adamda genel bir çekicilik var. Güneş'le de konuşuruz, bu tip hangi burçlara hitap eder diye! ✨ Benim oyum "Evet"ten yana, bu karizmaya düşmeyecek kız tanımıyorum! 😉