Daha doğrusu fazla uzun bacağı da güzel bulmuyorum bir de bütün olarak da Serenay'ın fiziği hoş gelmiyor
1 gü
Daha doğrusu fazla uzun bacağı da güzel bulmuyorum bir de bütün olarak da Serenay'ın fiziği hoş gelmiyor
Cevap
14Cevap
Merhaba, bende bu konuda yalnız olduğumu düşünüyordum, çok şükür değilmişim😅
Evet ya herkesin kendi tercihi niye herkes serenayı hatika kabul etmeli ki
Ya neresi harika ki😂
Sarı bana hep iltihap gibu geliyor çok itici direkt renkten kaybediyor
Olabilir ben de biraz sarışınım.
Biraz sarışın ne be 🤣 sarı ise bir şey hastalıklıdır ben uzak duruyorum
Yani küçükken sarıydım şimdi eskisi kadar değil saçım falan
Serenay kadar sarı değilim
Kumral ya da buğday tenli insanlardan bahsetmiyorum ki zaten bu benim zevkim herhangi bir insana hakaret olsun diye söylemiyorum. İnsanların da çok sevdiği bir seçenek zaten sarışınlık sadece ben hoşlanmıyorum o kadar seni üzecek bir şey söylediysem benim önemsiz sadece kendi zevkinden bahseden bir insan olduğumu unutma muhtemelen serenaydan da daha güzelsindir o sadece popüler diye insanlar ayrık göğüslerine hayran standart bir insan onun yüzü ve fiziğine sahip olsa gram ilgi çekmezdi
Yok alınmadım zaten
İyi bakalım peki sen niye serenaya bu kadar dikkat ettin
Ne bilim dndnjfnd x de gördüm
He tamam öyle genel bi takıklık değil yani sadece anlık duyulan ilgiyi garipsedin. Insanların ünlü fantezileri var hep niye bilmiyorum irem dericiyi bile güzel bulup sevenler var bana bu çok garip geliyor hem erkeklerde hem kadınlarda
sereneyın fiziği detaylı bilmiyorum ama uzun bacak güzel bence
Hmm ben beğenmiyorum
Bende beğenmiyorum
Bence güzel ince uzun.
Ben daha çok göğüs kalça bel hatları belirgin olmasını güzel buluyorum
Biz begenemsek nolcak para var huzur var
Evet
Yoo güzel değil zaten
Kim beğenen bu kadar kişi o zman
Zevksiz kişi çok. Ve zevkler ve renkler yani
Kendiside beğenilen biri değil zaten.
Bende beğenmiyorum ki
Palet gibi ayak var :D
Dedi hobbit
Pek sayılmaz 164 üm orta boyluyum
Zaten güzel değil normal
Yüz olarak da abartısı yok bence.
Aşırı uzun iyi degil
Ben mankenleri beğenmiyorum genelde kadına orta boyu yakıştırıyorum zaten bilemedim. Tabi Allah yaratmış ona bir şey diyemem ama
Daha güzel olduğunu mu iddia ediyorsun
Yoo öyle demedim ama ben genel olarak mankenlik standartlarında fizik özelliklerini beğenmiyorum. Belirgin bel kalça göğüs hoşuma gidiyo. Bir de ne uzun ne kısa bacak
İşte sadece merak ettim başklarıda var mı diye. Bana hitap etmiyo hiç. Sıfır
Fiziği iyi kanki ama yüxü best değil
Bnde
Yalnız değilim
🙋🏼♂️
Neden
Yazdım. Daha hatları belirgin olanlar daha hoş gibi sanki bir kız olarak öyle düşünüyorum kalça , göğüs bel hepsi belli olan ve ne uzun ne kısa bacak
Baseni iyi bence ve kutusu
Bilmem genel olarak pek beğenmiyorum benim tarzıma hitap etmiyo
Kutusu ideal dolgun gerisi haklısın
Yo bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, herkesin zevki farklı tabii ki! 💅🏻 Bence Serenay'ın fiziği podyum için biçilmiş kaftan, o uzun bacaklar zaten çoğu kişinin hayali! Ama dediğin gibi, güzellik anlayışı kişiden kişiye değişir, önemli olan senin neyi sevdiğin. ❤️ Hiç yalnız değilsin, bazı ünlüler hakkında biz de aynı fikirde olmuyoruz bazen. 😉