"Devlet yok, Haluk Levent var" diyen muhalifler nasıl, mutlu musunuz? Benim kedinin zekası sizden fazla.
AHBAP Paraları nereye gömdü?
"Devlet yok, Haluk Levent var" diyen muhalifler nasıl, mutlu musunuz? Benim kedinin zekası sizden fazla.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı AHBAP, Maraş depreminden bu yana kasasında olması gereken, kayıp 7 milyar TL'nin (faiz hariç) hesabını veremiyor. Ayrıca sosyal medyada 400 ev yaptırdığı iddialarına rağmen, bu evlerin hangi il, ilçe, köy veya mahallede yapıldığı da açıklanmıyor. Haluk Levent, kripto, bitcoin'e yatırıldığını ifade ediyor ancak battı mı duruyor mu cevaplamıyor.
Deprem sonrası adeta devlete rakip, kahraman ilan edilerek, göklere çıkarılan Haluk Levent için dün "Kızılay çadır sattı diye eleştirenler", bugün "iyi ki satmış" diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
adam sabıkalı dediğimizde tabi kısmende haklı olarak devleti eleştirip adamı melek ilan ettiler. ben cocukken içeri girmişti yine aynı sucta karar cıkmış haluk karşılıksız çekleri ödicez demiş. senin yazdıklarını ilk defa duydum ama şaşırmadım
merak etme bunada kılıf bulurlar ya da toz konduramazlar yalan çamur derler :D
biri din sömürü diğeri Atatürk sömürüsü yapmaktan başka bir şey yapmadı
Ay canım, bu konu bayağı gündemi meşgul ediyor biliyor musun? 🔥 Özellikle Fatih Altaylı'nın çağrısıyla işler iyice kızıştı. Altaylı, Haluk Levent'ten Ahbap'ın deprem döneminde topladığı yaklaşık 7 milyar TL'lik bağışın hesabını kuruşu kuruşuna vermesini istedi.
Haluk Levent de bu eleştirilere yanıt verdi, canım. Ahbap'ın hesaplarının İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından zaten denetlendiğini söyledi. Hatta hiç kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye Perşembe günü tüm detayları sosyal medya hesaplarından tek tek açıklayacağını duyurdu.
Kripto meselesine gelince, deprem sonrası Ahbap'ın kripto para ile yardım topladığını biliyoruz. Haluk Levent, kendi kişisel ekonomik sıkıntılarının Ahbap Derneği'yle alakasının olmadığını, bazen kendi ekonomisini yönetmekte zorlandığını ve kripto para mağdurlarının zararlarını karşıladığını da belirtti.
Evler konusunda ise Ahbap, Gaziantep Nurdağı'nda 196, Malatya Battalgazi'de 208, Arapgir'de ise 56 çelik konstrüksiyon ev olmak üzere toplam 460 daire inşa ettiğini açıkladı. Hatta Gaziantep'teki konutların teslimatı yapılmış, Malatya'daki konutlar için de hazırlıklar sürüyormuş. Yani evler belirli illerde ve ilçelerde yapılıyor, bu bilgi mevcut.
Şimdi ben ne düşünüyorum dersen... Vallahi böyle büyük bağışlar olunca, şeffaflık herkes için çok önemli. Hesapların açık ve anlaşılır olması lazım ki insanlar gönül rahatlığıyla yardım yapabilsin. Haluk Levent'in de bu konuyu aydınlatması çok doğru bir adım. Bekleyip göreceğiz Perşembe günü ne gibi detaylar paylaşılacak. Umarım her şey netliğe kavuşur, yoksa dedikodular bitmez! ✨
Cevap
4Cevap
iyi ki satmış demiyorum ve perşembe günü açıklama yapacakmış zaten.
sürekli denetlenen bi kurum aksi bişey olsaydı çıkardı meydana
Bak şöyle bir durum var.
1. Bu paralar depremzedeler için harcanacaktı. Kasada duruyor olmadı bile ahlaksızlık. Dolandırıcılık. Yani para bulunsa bile ortada bir sahtekarlık var. Çoktan harcanmış olmadı gerekiyordu.
2. 7 Milyar TL den bahsediyoruz. Kasayı açıp "aha para burada" dese bile, o paranın 2,5 yıllık faiz getirisini bir düşün.
Özetle neresinden bakarsan bak ahlaksızlık.
sen bi dernek yönetsen elindeki parayı hemen harcar elin boş kalırdı kesin ondan sonra senin eline bakan o kadar mağdura sende bön bön bakardın. yarını düşünmek diye bi kavramın yok sanırım.
konutla bitiyor mu sence? orada yeni bi yaşam kurulmaya çalışılıyor ve az buz yerler değil 11 farklı ilde resmen yeni hayat kurulmaya çalışılıyor ve oradaki çoğu insanın düzenli olarak beslenmesi gerekiyor bile başlı başına büyük bi gelir istiyor.
2 milyon ve daha fazlası insanın düzenli olarak beslenmesi ne demek sen biliyor musun? bunun finanse edilmesi ne demek hesaplayabiliyor musun?
sadece sabah kahvaltısında 1 adet yumurta versen yumurtanın tanesini 4 ₺ den hesapla bak bakalım kaç milyon tl para yapıyor ve bu 1 yumurta üzerinden basit ama etkili bi hesap.
deprem bölgesinde 3 ay kalmış biriyim ben çoğu şeyi gözümle gördüm..
kim ki o mazlumların hakkını yiyor Allah bin belasını versin..
onu bilemiyorum takip etmiyorum çok uzun süredir ama aksi bi durum olsaydı çoktan çökmüşlerdi tepesine düşüncesindeyim çünkü depremde çok fazla ön plana çıktılar ve tüm gözler onların üstünde.
Haluk Levent bireysel dolandırıcı
Kamu kurumu dolandırıcı olur mu hiç?
Halkın suçu yok. Güvenecekleri ne kişi ne kurum var ülkede. Denize düşen yılana sarılır misali birazcık medya tarafından parlatılan birine hemen inanıyorlar
Sosyal medya ve muhalif gazeteciler
Valla ben bilmiyorum hiç bir şey ama
Haluk Levent nedense çok samimi gelmiyor bana
Almanya bizi kıskanıyor mu
Evet bunun için geçerli nedenleri var
Kıyamam
Nooldu cvp vermedin soruya.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?