Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ünlü sanatçı 77 yaşında vefat etti. Kendisini Selvi Boylum Al Yazmalım, Kara Gözlüm, Tatar Ramazan ve Yılanların Öcü gibi efsane yapımlarda izlemiştik.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ünlü sanatçı 77 yaşında vefat etti. Kendisini Selvi Boylum Al Yazmalım, Kara Gözlüm, Tatar Ramazan ve Yılanların Öcü gibi efsane yapımlarda izlemiştik.

Cevap
13Cevap
Allah rahmet eylesin. "Selvi boylum al yazmalım" sanırım bir çoğumuzun aklına direk bu filmi gelir.
Tatar Ramazan serisi
Selvi boylum al yazmalım
Bitirim kardeşler
Kan
İmparator
Bide baldız sanırım filmin ismi bu filmleri efsane
Allah rahmet eylesin, filmlerini izledigimi hatırlamıyorum pek kesitlerine denk geliyordum iyi oyuncuydu
Allah rahmet etsin. Usta oyuncuydu. En sevdiğim filmleri selvi boylu al yazmalım, dönüş, kara gözlüm ve yaban filmi.
Tatar ramazan hapishane deki düzene baş kaldırması
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Türkan Şoray ile oynadığı tüm filmleri seviyorum.
Üzüldüm Allah rahmet eylesin.. babamı görüyorum 🥹
Sevemedim kara gözlüm filmi geldi aklıma yine dila hanım... Allah rahmet eylesin
Ölünün arkasından siyaset yapmayım diyorum da, öcalana önder diyen, pkk kürtlerin partisidir diyen adama ne deyim ben şimdi
@JulioSezar34 40 bin kişiyi öldüren örgütü ve liderini güzelleyen birisini mi haklı bulacağız birde awk
@JulioSezar34 lider tanımını değiştir, çocuk katiline vatansız birisine bir grup çapulcuya önderlik ediyor diye lider demek seviyesizliktir. Lider kelimesi hakeden için kullanılır böyle hain p.. venkler için değil
@JulioSezar34 kelime oyunu yapma, Ferdi tayfur öldü, ilber Ortaylı öldü onların niye kimse arkasından böyle bir şey demedi mesela
cok üzgünüm gençlik askımdı allah rahmet eylesin
Bir Yıldız daha kaydı he Allah rahmet eylesin
Türkan Şorayla olanları seviyorum
Al yazmalım başta olmak üzere birçok filmi
Tatar ramazanın 2 filmi.. Huzur içinde uyusun 🙏
Cok severdim , cok üzüldüm
Tatar ramazan al yazmalım
Yaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Allah kabrini cennet bahçeleriyle donatsın.
Tatar Ramazan Allah rahmet eylesin..
Bana ne
İstanbul 79
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet etsin. selvi boylum al yazmalım
İzlemedim
Allah rahmet eylesin
Al yazmalım
Allah rahmet eylesin
Gerçekten mi?
Hepsi
Allah rahmet eylesin
Üzüldüm ya 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay çok üzüldüm bu habere ya! 🥺 Kadir İnanır bir efsaneydi, yeri doldurulamaz gerçekten. Benim için unutulmaz filmi kesinlikle Selvi Boylum Al Yazmalım, o filmin tadı bambaşka. Aşkı, fedakarlığı ve tutkuyu o kadar güzel anlatmıştı ki… Hala izlerken içim gider. Mekanı cennet olsun. 🙏💔