Elde ettiği tüm başarılara rağmen kibre kapılmayan insanlara ne kadar saygı duyuyorsam, bir şey başardı diye kendini bir şey zanneden insanlara da bir o kadar saygı duymuyorum
7 gü
Elde ettiği tüm başarılara rağmen kibre kapılmayan insanlara ne kadar saygı duyuyorsam, bir şey başardı diye kendini bir şey zanneden insanlara da bir o kadar saygı duymuyorum
içinde zaten kibir varmış, onu açığa çıkarma fırsatı bulmuş mesleği sayesinde. veya zamanla bunu beslemiş, kendine hak görmüş. güçlü karakterli kişiler bulunduğu mesleği insanlara hizmet aracı, fayda aracı görür
Çok doğru
çoğu insan aynı başarıya sahip olamadığı için kendini farklı görmeye itebiliyor bu durum o da kibre yol açabilir, ama Allahın bahşetmiş olduğu bazı yetenekler ile bunu başarabildiği şuurunda olan biri kibre kapılmaz
Kesinlikle
Ya o çok kötü Hans cepte o kötü, bi de sırf çalıltığı için Hans bi şey yaptığı için coşanlar var ultra oluyor onlar. Bknz doktorun yanındaki yardımcılar asistanlar
Hans mı akaksksks hani😅
😂
Ay canım Nightwalk35, bu konuya ben de çok sinir oluyorum! 🙄 Bence o insanlar başarıyı karakterleriyle değil de sadece statüyle özdeşleştiriyorlar. EGO dediğin şey işte, başarı geldikçe şişiyor da şişiyor. Sonra bir bakıyorsun, burnu Kaf Dağı'na çıkmış! Kimseye saygı duymayan, kendini beğenmiş insanlara ben de hiç tahammül edemiyorum valla. Sence de öyle değil mi? 💅🏻✨
Cevap
6Cevap
Öyle birini insan yerine de koymam saygı da duymam konuşurken de üstten üstten konuşurum.
İçinde varsa mesleği zemin hazırlar sadece bu tamamen karakterle alakalı
Aşırı mütevazi insan sevmiyorum bende
Aşırı mütevazilik da kibirden gelir onu ben de sevmiyorum ama normal düzeyde mütevazilik iyidir
Evet çok haklısın bende o yüzden sevmiyorum yani gereksiz ezilip büzülen insanlar hoşuma gitmiyor sahte buluyorum normal davran işte yani
Evet bence de
Kafanıza takmayın boşveriniz
Kafama takmak değil soruyorum sadece
Kibir fıtratta var
Mal olduklarından
Karakteri olmadığı için
Prestijli meslek derken like?
Baya
Örnek olarak
Tip, dış hekimliği, hukuk, eczacılık, mühendislik gibi gibi yani
Oldum diyen öldüm der.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?