Başlık biraz saçma oldu ama şöyle geçenlerde havuza gittim, kendimi videoya çektim. Normal kardeşim telefonumda gördü videoyu, bana ters ters bakıp imalı konuştu (ben onu birine göndermek için çekmişim gibi)
1 gü
Başlık biraz saçma oldu ama şöyle geçenlerde havuza gittim, kendimi videoya çektim. Normal kardeşim telefonumda gördü videoyu, bana ters ters bakıp imalı konuştu (ben onu birine göndermek için çekmişim gibi)
Cevap
17Cevap
Yanlış olan ne olabilir mesela, arkadaşım gördüğün gibi kapalı ama kimse bir şey demez fotoğraf çekmesine
Bir çok uygulamaları kullanırken galerimize "Erişim İzni" veriyoruz. Bu da uygulama sahiplerinin resimlerimize - videolarımıza erişebilmesi demek.
Bir daha çekerken bunları da düşün olur mu?
Düşündüm problem yok yani napiyim
dewamke
Kardeşini neden senin hayatın ilgilendiyor ki😀herkesin hayatı kendine
Yok niye olsun. Birine atmadıgın sürece sıkıntı olmaz 😀Tesettürlüsin diye havuzda kendini çekmemelisin diye bir kural yok
Hasemeyla görmedin mi suya kardeşin neden öyle tepki verdi
Herhalde birine göndericeksin zannetmiş olabilir
Kimse görmeyecekse neden günah olsun. Sadece sen mi göreceksin
Mal herhalde kardeşin
haşemalı video?
kendine bakmak hoşuna gidiyor mu
Sorun etmezdim
Kendin için çekiyorsan sorun yok.
Tesettürlü mayo nasıl oluyor
Üzerinde hasemami vardı bikini mi
Nasıl bir video
Sıradan suyun içinde öyle duruyom kendine bakıyom yani değişik brişey yokkk snjsjs
Haşema mj var
Mayo
Ondan yadırgsmıştır, kaç yaşındasın
Hmm 20
Sohbet?
Telefon nasıl bozulmadı
Ona ne bee
Nasil bir video
Haşemayla mı?
Hayır mayo
Bikini mi mayo mu?
Tartışılır.
Yanibebet
Nasıl video:)
Normal suyun için kendime bakıyorum kamerada extra bir şey yok
Uygunsuz mu nasıl ki
Uygunsuz değil normal bir video diyor ki açıksın videoda. Kimseye göndermiceksen niye çektin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, niye saçma olsun ki, ne demek istediğini anladım ben! 🥺 Bence bunda bir yanlışlık yok ki. Havuzda eğleniyorsan, anılarını ölümsüzleştirmek istersin, çok doğal. Kardeşin belki yanlış anlamıştır, hemen yargılamasın kimse. Sen kendi iyi niyetini bilirsin, o yüzden hiç takma kafana tatlım. Kendine dikkat et. ❤️