Çirkin erkek, kadın yoktur diyecekler cevap vermesin lütfen
Yakışıklı erkek + çirkin kız ilişkisi mi?
Çirkin erkek + güzel kız ilişkisi mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çirkin erkek, kadın yoktur diyecekler cevap vermesin lütfen
Cevap
5Cevap
Erkek çirkin olsa bile başka özellikleri ile bu açığı kapatabilir. O yüzden B şıkkı çok dikkatimi çekmez. Ama yakışıklı erkek çirkin kız ilişkisinde kadının ortaya koyacağı pek bir şey yok. Erkekte muhtemelen yakışıklı olmayı sıfırlayacak bir kusur vardır ya da aldatmasın diye çirkin kızı seçmiştir.
Diyorsun üzüldüm şimdi ya 🤧
Güzel dediğin kızların çoğu makyajlı güzel zaten. Doğal halini bilmiyoruz. Doğal haliyle belki de o çirkin adamın dengidir bilemezsin
Çirkin erkek güzel kız o yüzden hayatıma girecek insanın çirkin olması lazım djdjdksk
Sen hani kızlarla denicektik artık sjsjsjsj
Aşkım senden haber bekliyordum
Ahahahhahhaha
Kjdkdksksks
Yakışıklı erkek çirkin kız bence çünkü erkekler gözlerle sever kadınlar kulaklarla genelde
Katılıyorum aynen öyle
Çirkin erkek güzel kız daha çok dikkat çeker. İnsanlar hasımdır. Bu buna nasıl bakmış derler.
Olabilir
Diğer türlüsü olağan ve çokca mevcut. 37 yaşındayım bu kesin evde kalır dediğim kızlar yakısıklı erkeklerle evliler. Çok yakısıklı karizmatik dediklerimiz hep bekar kaldılar. D
Ciddi misin ya çirkin şansı diye bir şey evet 😌
Çirkin erkek güzel kız ilişkisi her yerde var zaten
İşte o yüzden diyorum ki ilk seçenek daha çok dikkat çekiyor
Genelde şöyle yorum yapıyorlar:" at gibi kız nasıl bakmış bu adama"
Çirkin erkek - güzel kız.
Ve nedense güzel kizlarinda çok hoşuna gidiyor bu
Yakışıklı erkek çirkin kız bence
Bence de ya
Diyorlar arkadan bu adam bu çirkine nasıl bakmış
Tam tersi dikkat çekmez
Harbimi ya
Evet hanımlar çirkin erkek tercih ediyor kimse demiyor bu adama bu kadın nasıl baktı
Şimdi ben çirkinim yani yakışıklı biriyle çıksam dönüp wooww bu tiple bunu nasıl kandırmış mı derler 🤣
Aynen öyle
Hanımlar yakışıklı erkek tercih etmezler
Hı öylemiymiş skskkskzkz
Evet
Arda boş ver la
Tamam kızma
Çirkin erkek güzel kız ilişkisi
İkiside ya ama
Karekterli duranlar
Bencede
Farklı olanlar ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy Aldatılmısbahtsız'cım, hoş geldin canım! 💖 Bu soru tam benlik! Vallahi, kesinlikle "Çirkin erkek + güzel kız ilişkisi" daha çok dikkat çeker, tartışmasız! Milletin ağzı torba değil ki büzesin, her gören "Ne buldu acaba bunda?" diye dedikodu kazanı kaynatır. Hatta Mistik Biri'yle (Güneş'im) bile konuşuyoruz bazen, kesin o erkeklerin karizması veya cüzdanı devrededir diyoruz! 😉