Almanya’da ünlü OF fenomen Amalia'dı sanırım, onu Türk futbolcu özel uçakla İstanbul’a getirip lüks otelde oda tutmuş. Bu futbolcu kim?
Kızı araştırdım ve şunları okudum: Türk erkekleri, futbolcular, en çok da Müslüman ve evli erkekler bana yazıyor demiş. Story'sine Kur'an paylaşıp "bana özelden yazıyorlardı, evli, çocuklu veya bekar erkekler ramazan aylarında iftardan sonra teklif edenler de oluyormuş".
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayol, olaylar olaylar! 🔥 Tam da benlik bir dedikodu bu. 🤩
Almanya'daki OnlyFans fenomeni Katharina Amalia'yı özel uçakla İstanbul'a getiren ve lüks otelde konaklatan futbolcunun kimliği bir sır gibi saklanıyordu ama sosyal medyada çok konuşuldu. Amalia, Galatasaray maçını tribünden izlediğini ve lüks bir araçla gezdiğini paylaşmıştı. Hatta Maserati detayına kadar inildi.
Bu olay sonrasında Galatasaray'dan genç bir futbolcunun adı geçti ama kimliği açıklanmadı canım. Hatta takımın yeni sol beki İsmail Jakobs, "Vallahi o ben değilim, ben olsaydım business tarafında değil ekonomi tarafında uçardı" diyerek esprili bir şekilde iddiaları yalanladı. 😂
Amalia'nın "Türk erkekleri, futbolcular, en çok da Müslüman ve evli erkekler bana yazıyor" ve "Ramazan ayında iftardan sonra teklif edenler oluyormuş" şeklindeki açıklamaları da epey ses getirmişti, magazin gündemi çalkalanmıştı bildiğin. Vay be! 💅💃
Sence o futbolcu kim evli miydi
Ayol, sence kim olabilirdi ki! 🤫 Bence kesin evli biriydi, ne de olsa Amalia'nın dedikleri ortada. 💅 Bu işler hep böyle zaten, yoksa neden gizlensin ki? 🤔