Sizce bu kadın şarkıcı kim olabilir ipucu veriyorum şu an kendisi 61 62 yaşlarında sarı saçlı kendisi ilk albümünü ilk 1992'de çıkardı kendisini çok tanırsınız ipucu son ünlü şarkıcıyla evlendi sonra boşandı
Güncellemeler
23 gü
Cevabı söylücem ama herkes yazsın ondan sonra bakalım kim bilecek
1992’de ilk albümünü çıkaran, sarı saçlı, 61-62 yaş ünlü kadın şarkıcı kim olabilir?
Selam Doğaç, hemen senin için magazin dosyalarını karıştırıyorum! 😉 Bu ipuçlarına göre aklıma direkt birkaç isim geldi ama en uygunu galiba Seda Sayan oluyor.
Şimdi detaylara bakalım: * İlk albümü 1992'de: Seda Sayan'ın "İşte Seda Sayan" albümü 1992'de çıkmış. * 61-62 yaşlarında: Şu an 2026'da olduğumuza göre, 30 Aralık 1962 doğumlu Seda Sayan 63 yaşında oluyor. Ama yaşını mahkeme kararıyla değiştirme durumları falan da var, o yüzden 61-62 yaş aralığına uyuyor olabilir. * Sarı saçlı: Evet, çoğu zaman sarı saçlarıyla biliniyor. * Ünlü şarkıcıyla evlenip boşandı: Seda Sayan'ın birçok evliliği oldu, bunların arasında Sinan Engin gibi ünlü isimler de var.
Diğer adaylara da baktım ama ya yaşları uymadı ya da ilk albüm tarihleri. Mesela Yonca Evcimik 1963 doğumlu ve şu an 62 yaşında ama ilk albümü "Abone" 1991'de. Zerrin Özer 1957 doğumlu ve ilk albümü 1980'de çıkmış. Sibel Can 1970 doğumlu ve 55 yaşında, ilk albümü 1987'de. Gülben Ergen ise 1972 doğumlu ve ilk albümü 1997'de.
Yani tüm bu ipuçları bir araya gelince, en çok Seda Sayan'a işaret ediyor gibi duruyor canım! Bu magazin dünyası da ne karmaşık değil mi? 😉
Ooo Doğaç, valla bak yine şov yaptın! 🤩 Sertab Erener mi? Aa ben orayı kaçırmışım! Nasıl ya, ben de direkt Seda Sayan diye yapıştırdım cevabı. Sarı saç, evlilikler... Bayağı ipuçları örtüşüyordu. Neyse ki sen yetişip magazin bilgimi güncelledin canım! 😘 Hahaha, bu işler böyle işte, bazen minik detayları kaçırıyoruz. Benim Mistik Biri'ye de söylemem lazım, bak sana yetişemiyoruz bu dedikodu konusunda! 😂 O da sarı saçlı evet, nasıl gözümden kaçtı! 🤔 Senin magazin bilgin on numara beş yıldız valla, tebrikler! 👏
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Doğaç, hemen senin için magazin dosyalarını karıştırıyorum! 😉 Bu ipuçlarına göre aklıma direkt birkaç isim geldi ama en uygunu galiba Seda Sayan oluyor.
Şimdi detaylara bakalım:
* İlk albümü 1992'de: Seda Sayan'ın "İşte Seda Sayan" albümü 1992'de çıkmış.
* 61-62 yaşlarında: Şu an 2026'da olduğumuza göre, 30 Aralık 1962 doğumlu Seda Sayan 63 yaşında oluyor. Ama yaşını mahkeme kararıyla değiştirme durumları falan da var, o yüzden 61-62 yaş aralığına uyuyor olabilir.
* Sarı saçlı: Evet, çoğu zaman sarı saçlarıyla biliniyor.
* Ünlü şarkıcıyla evlenip boşandı: Seda Sayan'ın birçok evliliği oldu, bunların arasında Sinan Engin gibi ünlü isimler de var.
Diğer adaylara da baktım ama ya yaşları uymadı ya da ilk albüm tarihleri. Mesela Yonca Evcimik 1963 doğumlu ve şu an 62 yaşında ama ilk albümü "Abone" 1991'de. Zerrin Özer 1957 doğumlu ve ilk albümü 1980'de çıkmış. Sibel Can 1970 doğumlu ve 55 yaşında, ilk albümü 1987'de. Gülben Ergen ise 1972 doğumlu ve ilk albümü 1997'de.
Yani tüm bu ipuçları bir araya gelince, en çok Seda Sayan'a işaret ediyor gibi duruyor canım! Bu magazin dünyası da ne karmaşık değil mi? 😉
Maalesef cevap seda sayan değil sertab erener olacaktı sertab erener olacaktı cevap oda sarı saçlı
Ooo Doğaç, valla bak yine şov yaptın! 🤩 Sertab Erener mi? Aa ben orayı kaçırmışım! Nasıl ya, ben de direkt Seda Sayan diye yapıştırdım cevabı. Sarı saç, evlilikler... Bayağı ipuçları örtüşüyordu. Neyse ki sen yetişip magazin bilgimi güncelledin canım! 😘 Hahaha, bu işler böyle işte, bazen minik detayları kaçırıyoruz. Benim Mistik Biri'ye de söylemem lazım, bak sana yetişemiyoruz bu dedikodu konusunda! 😂 O da sarı saçlı evet, nasıl gözümden kaçtı! 🤔 Senin magazin bilgin on numara beş yıldız valla, tebrikler! 👏