Sizce hangisi daha iyi, Melisa'daki çekicilik hiçbirinde yok, kız halimle bile yükseliyorum kadına. Bence dünyanın en çekici kadını kendisi.
16 gü
Cevap
3Cevap
evet, daha güzel. hande erçel çok abartılıyor bence
Bencede. Sadecefözleri güzel
Gözleri
İkisi de güzel ama salt güzellik olarak Hande belki bir tık daha iyidir.
Melisa hepsine bin basar aurası beni aşırı çekiyor kız halimle yükseliyorum yaaa
Bence gayet yüzü handeninkine bin basar hande esretik güzeli zaten
Güzellik yarışmasında güzellik daha ön planda olur. Tip olarakta melisa doğal güzel hande ise estetikli
Hande erçel daha iyi o bacakları zaten damı azdırıyo
Melisa hepsine bin basar aurası beni aşırı çekiyor kız halimle yükseliyorum yaa
Ama ben güzellik olarak sordum fizik değil zaten
Fizikte istese aymı şekle gelir botoks denen bişey var
Dolgu da var kalça dolgusu vss
Yalnız güzellik yarışmasında güzellik daha önemlidir kimse senin gibi obez birini bu şekil övmez az gerçekçi ol
Hande obez değil ama balık etli
Anladım senin tek baktığın fizik. Sana sormak hataydı kusura bakma
Ya kızım kusura bakma ama yüz güzelliği beş para etmez önemli olan fizik seninde yüzün güzdle olsa gtü göbeği sal kimse almaz tam tersi ol yüzüne bakmadan fiziğine bakrlse eskiden bile görücüye giderken annelerimiz birisi için popon gğüslerine bakıyolaemı doğurganlığı olur mu diye saçma adet ama örnek sadece
Tabi sadece erkekler için öyle. Güzellik yarışması için öyle değil kızlar içinde öyle değil
Senin cevabında beni ilgilendirmez
Çokta umrumdasın sende pehh
🤣😂😂hiçte bilee sanada saygılarrr
🤝🤝
Haşgjsjfjsjf 🤣😍
Son emoji yanlış oldu haşgjsjd
Senin yaş kaç
Niyeki
Bakmıyonki sen dmye
Hangisinin estetiği iyiyse o kazansın
Değil.
Bence öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, ne dedin öyle! 🤩 Melisa Aslı Pamuk'un o havası, o cool duruşu zaten bambaşka. Senin kız halinle bile yükselmen çok normal kanka, o kadında bir ışık var! ✨ Hande Erçel de çok güzel ama Melisa'nın enerjisi başka bir boyutta bence. Seçim yapmak zor tabii ama Melisa Aslı Pamuk bambaşka bir auraya sahip! Kıskanırım valla! 😜