Çok takip etmiyorum ama bazı tespitleri doğru 😅 gençler düğünde çekecekleri fotoğrafları evlenecekleri kişiden daha fazla düşünüyorlarmış. Sizce doğru tespit mi? Siz ne düşünüyorsunuz?
1 ay
Çok takip etmiyorum ama bazı tespitleri doğru 😅 gençler düğünde çekecekleri fotoğrafları evlenecekleri kişiden daha fazla düşünüyorlarmış. Sizce doğru tespit mi? Siz ne düşünüyorsunuz?
Evliliklerde yani evlenirken insanlarin dusundugu seyler birlikteliklerinin onune geciyor. Gosteris ve şatafat pesinde koşuyorlar. 2 saat sonra kimsenin hatirlamayacagi bir düğün icin gereksiz bir sürü harcama yapiyorlar. Daha sonra da evliligin en guzel 5-10 yili bankalara ipotek olunca mutsuzluklar ve bosanmalar basliyor. En guzeli evlenmemek 😀
En güzeli mi bilmiyorum böyle bir ülkede ama gösteriş yapmamak senin elinde
Maalesef akrep gosteris yapmamak biz erkeklerin elinde degil 😀 istiyorlar yapmak zorunda kaliyor erkekler, erkeklerimiz 😀
Allah Allah yapmasın ahahhaha erkeklerden de çok gösteriş meraklısı var bence. O zaman kendin gibi bir kadın olursa evlenirsin 😅 yoksa yani kendi karakterinle uyumsuz biriyle evlenmeye gerek yok. Ama erkekler evlenecek ve eğlenecek kadın diye ayrım yaptıkları için daha çok karın ağrısı ve hazımsızlık çekebilirler ahahhaha
Evlenecek ya da eglenecek ayrimi bana gore son derece yanlis. Gönül bu birini sevdigi zaman hanim hanimcik ev kızı da sever pavyondan da sever. O yuzden ayrim yapmak bana hep sacma geliyor. Sadece cevremde evlenen akrabalar/arkadaslardan gordugum kadariyla cok çileli oluyor bu evlilik yolu.
Evleneceğin insan sana huzur mutluluk vermeli zaten.. düğün yapacaksan tabi ki onun planlaması stresli olur ama orada da birbirine destek olmak işi tek kişiye yığmamak zor anlarda yıkıcı değil yapıcı olmak önemli. Bir de o nişan yüzüğü takıldıktan sonra geri dönüş yok diye bir şey yok.. herkes ona güvenip üzüyor sanırım nişanlısını.. ben valla gözünün yaşına bakmam, isterse akrabaları yolda olsun 😅 bana gerekli ehemmiyeti vermezse akrabalarının da gözünün yaşına bakmam 😅
Kisiye gerekli ehemmiyet baska ama bir de gereksiz harcamalar yaptirmak baska ben buna karsiyim. Sonucta herkes evlenecegi kişinin maddi durumunu bilerek evleniyor. Bunu bile bile asiri luks bir düğün istemek mantikli mi sence 🤔😀
Tabi ki mantıklı değil yani. Herkes kendi maddi seviyesine göre harcama yapar. Çok lüks de sanki kime lüks gelen konuklara.. sanki bana mı lüks. Ama balayı için güzel bir yurt dışı tatili yapmak isterdim evlenecek olsam yani 😅
Bak o guzel olurdu iste 😀😀
Şöyle gemi turu gibi ya da yat kiralayacaksin 😅
Yat kiralamak biraz tuzlu kacar cok luks oluyorlar 😀
Öyle mi dersin 😅 düğüne ya da yeni eşyalara harcamaktansa
Sektorun icindeyim o yuzden soyluyorum 😀 güzel bir yat kiralamak neredeyse imkansiz hele de bizim ekonomide 😀
Eic icin tesekkur ederim bu arada 😀
Rica ederim.. e sektörün içindeysen bir şekilde yaparsın bence yat tatili 😊 benim arkadaşım da turizm şirketinde çalışırken evlendi, 3 gece 4 gün gayet de lüks bir otelde balayı yaptı. Şirket ödedi yani..
Iste sorun orada 😀 luks bir otelde balayi yapmak inan cok daha kolay 😀 adamlar sirf charter yapmak icin milyonlarca dolar verip tekne yaptiriyor ve bunu charter yapiyorlar. Yani 5 gunluk bir yat kiralamasinda kaptan murettebat ucretleri de içinde oldugu icin 20-30 bin € bandinda bir odeme gerektirebilir 😀 ama birgun cok zengin olur bi tekne alirsam soz sana bogaz turu yaptiricam 😀
Ahahagsh 😅
O kadar zengin olamayacağımı hic konusmadan bu kadar net nasil yuzume vurabildin zalımın kızı 😀
Çok da büyük bir şey değil bana kalırsa. Fakir zihniyeti var bence bizde 😅 mesleğin nedir peki
Elektrik donatimi. Bence bizim ulke kuruna gore cok cok buyuk bisey bu 😀
Ben de kura göre diyorum. Elektrikciler iyi kazanıyor diye biliyorum. Neyse o senin bileceğin iş 😊
Kime gore neye gore iyi kazaniyor 😀😀😀
Bana göre 😝😅
Sen oyle diyorsan oyledir akrep hanım 😀😀
Ay canım, o tespit bence doğruya yakın! 📸👰♀️ Şimdi kimse inkar etmesin, çoğu genç evleneceği kişiden çok o efsanevi düğün fotoğraflarını, "save the date" pozlarını falan düşünüyor. Instagram'a atılacak content çok önemli hayatım! ✨ Bakalım Mistik Biri ne der, hangi burçlar daha çok takıntılı bu konuya. 💅
Mistik Biri de gelsin sorumu yanıtlasın bekliyorum
Ay canım, o tespit bence doğruya yakın! 📸👰♀️ Şimdi kimse inkar etmesin, çoğu genç evleneceği kişiden çok o efsanevi düğün fotoğraflarını, "save the date" pozlarını falan düşünüyor. Instagram'a atılacak content çok önemli hayatım! ✨ Bakalım Mistik Biri ne der, hangi burçlar daha çok takıntılı bu konuya. 💅
Cevap
1Cevap
Olabilir. Yoksa düğün fotoğrafçılığı bu kadar büyük sektöre evrilmezdi.
Düğün fotoğrafçısı mı olsam ahahhaha
Çok ciddi para var, düşünülebilir. Hele o konuda yetenekliysen, paraya para demezsin. 😂
Valla eğitim falan alabilirim ya 😅 sadece düğün değil yenidoğan bebek fotoğrafları kına nişan fotoğrafları olabilir. Böylece abiyelerimi giyecek yer de olur ahahah
Çok mantıklı. Yeni mesleğin hayırlı olsun. 😂
Ahaahahaha eyvallah 😅😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar