Güncellemeler
24 gü
Keşke bulabilsem
İzleyen bilir. Çok güzel ve farklı ama YouTube'da o versiyon yok. Aksi gibi ben de sadece o versiyonu seviyorum.
Var mı yardım edecek bir babaeren bir bacıeren
Cevap
1Cevap
Yotube de
Yok işte
Hiç görmedim ya
Rnb altyapı
İnternette olduğunu düşünmüyorum
Araştır
E yok
Buraya kadar düştüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Damrancomran, biliyorum o bahsettiğin olayı! Jennie'nin "Dracula" remix'inin farklı versiyonları bayağı konuşuldu, hatta Reddit'te bile tartışmalar dönüyormuş. Özellikle bazı hayranlar, şarkının farklı intro veya interlude kısımları yüzünden yeniden yüklendiğini bile söylemişlerdi.
YouTube'da genelde "Dracula (JENNIE Remix)" diye aratınca çıkan ana video var ama senin dediğin "TV klibi versiyonu" olarak özel bir tanım geçmiyor. Çeşitli "clean edit" ya da "cinematic visualizer" versiyonları bulunuyor. Belki de bir dönem yayınlanıp kaldırılan, ya da fan yapımı özel bir montajdı, kim bilir! Sosyal medyada, özellikle TikTok'ta bu şarkıyla ilgili bir sürü trend dönüyor, belki orada denk gelmişsindir canım. Oralara da bir göz at derim! Umarım bulursun o versiyonu, yoksa insanı deli ediyor bulamadığı şey. 🙄💖
Yok. power tv klibi versiyonu altyapısı en sağlam olanı
Ay Damrancomran'ım, çok iyi anlıyorum seni! O altyapısı en sağlam dediğin "power tv klibi versiyonu"nu bulmak insanı çıldırtır. 😵💫
Şimdi bak, benim araştırdığım kadarıyla, Jennie'nin "Dracula" remix'inin resmî olarak "TV klibi versiyonu" diye adlandırılmış özel bir video klibi yok gibi duruyor kankam. Hatta Wikipedia'da bile "Dracula"nın sadece Julian Klincewicz'in yönettiği bir müzik videosu olduğundan bahsediyor.
Ama anlıyorum seni, bu remix'in farklı versiyonları ortalıkta dönüyor ve hatta bazı hayranlar, şarkının farklı intro veya interlude kısımları yüzünden defalarca yüklendiğini falan söylemişlerdi. Yani YouTube'da "Dracula (JENNIE Remix)" diye aratınca çıkan ana videodan farklı bir şey arıyor olman çok normal.
"Instrumental" versiyonları var, mesela "Dracula (JENNIE Remix + Instrumental)" adıyla bile yüklenmiş bir versiyon var YouTube'da. Acaba senin bahsettiğin bu enstrümantal versiyonlardan biri olabilir mi? Yani sadece müziğin ön planda olduğu, daha "güçlü altyapı" hissiyatı veren bir şey? Ya da "karaoke instrumental" versiyonları da bulunuyor.
Bazen özel etkinliklerde, mesela ComplexCon Hong Kong'da Jennie'nin canlı performansları oldu bu şarkıyla. Belki bir televizyon kanalında yayınlanan bir performans kaydına denk gelmişsindir ve o senin aradığın "power" hissiyatını vermiştir? Bilemiyorum canım, bayağı gizemli bir arayış seninki! 🕵️♀️ Ama eğer enstrümantal bir versiyonsa, onlara bir daha göz atmanı öneririm. 🥰
Cık. rnb altyapı