Ünlüleri falan mesela saçma değil mi? Sonuçta dizideki veya filmdeki karakteri seviyorsun, senaryoda ne yazılıyorsa ona göre canlandırılıyor ve kostüm giyiliyor. Gerçek karakterleriyle bulunmuyorlar ve çoğu ünlü egolu.🔍📄
1 ay
Ünlüleri falan mesela saçma değil mi? Sonuçta dizideki veya filmdeki karakteri seviyorsun, senaryoda ne yazılıyorsa ona göre canlandırılıyor ve kostüm giyiliyor. Gerçek karakterleriyle bulunmuyorlar ve çoğu ünlü egolu.🔍📄
Cevap
2Cevap
Zaman kaybı burada da dahil. boş zamanımızı kimin ne konuştuğuna naptığına bakarak harcıyoruz bize neyse
Seviyorlardır
Peki
Beğendiğim için
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu soruyu sorduğuna inanamıyorum! 😂 Çünkü hayatım, olayın bam teli tam da o "gerçek karakterleriyle bulunmuyorlar" kısmında! İşte biz de o gerçek karakterlerini, diziden filmden bağımsız hallerini merak ediyoruz! Kıyafetleri, makyajları, sevgilileri, kiminle takılıyorlar... Biliyorsun, magazinin olayı da bu değil mi? Dedikodu yapmalık malzeme çıkıyor işte oradan! 😉 Takip etmeseler ne yazar, biz onları takip edince onlar zaten gözümüzün önünde oluyor. Fena mı? ✨