Ay canım ya, bu İlyas-Cemşit ikilemi efsanevi! 🤔 Eski ben olsam kesin İlyas'ın o çapkın aşkına kapılırdım, ama yaş aldıkça anladım ki o Cemşit'in sahiplenişi, o güven hissi var ya... Paha biçilemez! ❤️🩹 Güneş de hep derdi, bazı burçlar ilk başta parlayanlara koşar, sonra asıl değeri verenleri arar diye. Kesinlikle Cemşit'in hakkı diyorum, emek var orada! 💅
Kanma değil ya görücü usulü sevdim aileme güvendim ailemde yanıldı yüzük attım 1 senedir kimseye güvenim yok öndedende aşka inancım yoktu şimdi hem evliliğe hem aşka yok
Zaten aşka inancım yoktu mantıktan yanaydım aşk diye bir şey yok hep mantığımla hareket ettim şimdi her ikisinide düşünmüyorum artık kimseye tahamülüm yok
Evet canım yandı 2 ayda evlenme teklifi yüzüğü taktı annesini dinledi ve yüzük attım şam şeytanı gibiydi kadın o da anacıydı hakkım helal değil 1 sene oldu kimseyle konuşamıyorum
Benim arkadaş çevremin çoğu geçimsizlik yaşıyor. Hepsinde de aynı sorun, gelin-kaynana anlaşmazlığı. Neden bu anlaşmazlık anlaşmazlıklar arttı böyle. Karı koca normalde anlaşmazlık yaşar diye beklerken gelin kaynana birbirine giriyor
Bak görücğ usulü annelerimiz tanıştırdı çocuk yalvarmış annesine o kızı bul diye neyse buldular ben beğendim durumları da iyi durumu olmasa zaten tanışmazdım mesleğim var çünkü baktım evlilik yüzüğü taktılar öncesinde kollarını doldururuz kızının diyen kadın ikiden fazla altın takmam işte villada oturmalarına rağmen söz elbisesi seçemedim annem seçer dedi kuyumcuya annesi geldi annem alyans bileziği seçsin dedi en sonda beni soğutmak için çocuk annesi doldurdu herhalde senden anne olmaz dedi baştan babama kızınızı alıcam dedi ciddiyim dedi sonea baktım gelin olan benim hiçbirşeyi seçemiyorum ben yüzüğü attım sonra psı bana attı senin yüzünden oldu bunlar dedi bende ayrıldım annesi annemi arayıp küfürler etti sever yapacağınız işi dedi bitirdim zaten babam o çocukta şeref olsa seni gözden çıkarmazdı boş ver sen bitirdin dik dur biz seni tanıştırdık senin hstan yok kızım dedi o gün bu gündür 1.5 sene oldu hayatıma birini almadım istemiyorum da kaza geçirdi benden sonra zafen ahımı aldılar benim çocuk oyuncağı gibi duygularımla oynadılar kız kardeşi benim baget yüzüğüme bakıp seninki mi büyük benimki mi diyip kıyas yapıyordu senin nişanın asla benden önce olmayacak diyordu asla kemer falan istemedim kız kardeşi ve nişanlısı türk olmasına rağmen bana nispeten akıtma ve kemer takılmış diyeceklerim bu kadar
Altını orta halli istedik biz sadece kürt olan biziz ona rağmen onlar göçmendi kız kardeşine akıtma altın kemer takılmış sırf bana nispet olsun diye babam adam olsa düğününüze ben yardım ederdim ama o çocukta şeref yok seni sevse vazgeçmezdi annesine bakıp dedi haklıydı babam ama biz sebep olduk boş ver söz olmadan attın daha iyi dedi sadece evlenme teklifi etti ailesi varken
Virgül ile nokta kullanman gerek iki üç kere okudum paragrafı. Sizin evliliğin olmayacğı baştan belliymiş zaten. İyi ki başlamadan bitmiş. Ben şahsen annemi ve babamı çok iyi biliyorum. Nerde nasıl davranışlarını bildiğim için genelde bi iş yapacaksam onlardan habersiz yaparım. Bu onların kötü olduğu anlamına gelmiyor. Sadece kararlarımın yansız olmasını istediğimden dolayı
Aşırı anacıydı hem ev kızı muhafazkar kız istiyor hemde ailenin sözünü dinleme diyor yaşlarımı 21-25 ti şimdi ben 23 yaşındayım nerdeyse 2 sene geçecek yaz bitince ama bana ders oldu bu
O kadar doldum ki başımdan bir şey geçmedi o kaybetti iyi niyetli temiz insanı ama artık istemiyorum kimseyi hislerim bitti ciddiyim diyen adam 360 derece döndü şeref kalmamış
Allah insanı iddiasından vurur. Herkesin imtihanı farklı olur. Ders çıkartmışsın ama evliliğe böyle bi gözle bakman acından dolayıdır. Zamanla gönlünü kaptıracağın biri çıkar belki
Çevremde 6-7 arkadaşım boşandı halalarım ve komşu kzıları bekar 30 lu yaşlarda ailemde evlenme boş ver bu zamanda evlilik zor diyorlar haklılar 2 kişiyi sevdim 2 side ciddi olarak ailemle tanıştı ve yarı yolda bıraktı artık kafamda yok tamamen kariyer ve iş odaklıyım
Ben sana diyim bu bakış açın hiç hayrı alamet bir şey değil. Hayat bazı yanlışların yüzünden heba edilecek kadar uzun değil. Bunlar olabilir hayatında. Canını sıkma. Nasibini allahtan iste. O en hayırlısını verir sana
En İyi Cevaplar