Kesinlikle Özden Özdoğan o kadar çok şımarık bir kadın ki eski hayatını biliyorum çok değişti ya, fenomen olduktan sonra ben söyleyeyim ben böyleyim havaları. Uzun uzun yazmak istemiyorum, anlayan anladı
1 ay
Kesinlikle Özden Özdoğan o kadar çok şımarık bir kadın ki eski hayatını biliyorum çok değişti ya, fenomen olduktan sonra ben söyleyeyim ben böyleyim havaları. Uzun uzun yazmak istemiyorum, anlayan anladı
Cevap
7Cevap
demet özdemir. en çok oynadığı dizileri sevmiyorum
O kadını Fatih ürek'e benzetenler var bence bu biraz fazla olmuş bana sempatik geliyor gıcık bulanlar da var sana da mı gıcık geliyor
Serenay sarıkaya
İyi de o kadının nesine gıcıksın mesela kişiliğine mi tipine mi
@Musti423 Ben eskiden nasıl gıcıktım O kadına o kadar çok şımarık geliyordu ki ama şimdi sanki olgunlaşmış gibi biraz eskiye göre ama hala içimde anlamını bilmediğim bir egosu var Yani ben onu görebiliyorum sanırım bu yüzden ısınamıyorum Bir de Pınar deniz var çok abartılan dikkat ederse cevabım ikinize de 😄💅
@Musti423 @sohbex kadın olsaydınız kıskanıyor derlerdi ama bunu erkek birinden duymak beni rahat hissettirdi çünkü aynı hisleri uyandırıyor sanırım bu arada kadın yengeç burcuymuş O yüzden samimi olabilirmiş ama soğuk olamazmış samimiyetsiz olamazmış bu kişiye göre değişir balık Başak da olsaydı sevimsiz derdim 👍
Alt tarafı burcunu söyledim Ne soy ağacısı reklamlarda Çok sempatik dizilerde ama dizilerde yakışmıyor oyuncu gibi değil model gibi ama film yıldızı gibi değil tuhaf bir havası var yüz tipi de biraz erkeksi Sümeyye aydoğan'a benzetiyorlar ama o kadın daha güzel
bir zamanlar: ibrahim tatlısesti.
Şimdi
şimdi türkleri takip etmiyorum tv veya internette de bakmadığımdan yok diyebilirim.
Kavak yellerinde bi tip vardı o
Kadın erkek
Hatırlamıyorum
Kadın mı erkek mi diye sordum
Evet
Erkkemiydi
Dizide mi
Yamuk ağzı bir adam vardı o mu acaba veya Pelin Karahanlı mı Aslı Enver mi
Evet dizide
O evet
isim vermedi ki 😄😄
Kim vermedi
Kavak yerlerindeki kime gıcıksın sana soruyorum
Evet diyorum ya gıcıktım
Hangisine diyorum bende
Ne hangisine yav
Hangi karaktere gıcıksın
Kavak yellerindeki dizide
Kim diyorum işte okkkzz
Lan söyledik ya aynı soruyu soruyorsun
Kim olduğunu söylemedin sadece diziyi söylüyorsun
Kavak yellerindeki dizide vardı ya hani gıcık bi tip
Erkek mi kız mı hangisi
Yamuk ağızlı bir adam vardı ona mı gıcıksın Dağhan güleç
Kavak yellerinde oynuyordu evet sen de mi gıcıksın ona
Yok ya bana samimi geliyor ama birçok kişi gıcıktı doğrudur Bu arada neden ismini söylemedin bilmiyor musun beni bayağı bir merakta bıraktın hatta ben diğer adama gıcıktım hafif dişlek var ya İbrahim Kendirci denizde sanırım ordaki ismi
Onu diyorum zaten ya sen hangisine gıcıktın
Tamam işte sen efe'ye gıcıksın yamuk ağızli o bende denize gıcıktım tavşan disliydi ağzı sürekli açık ondan gıcıktım sanırım 👍
Tamam işte sen efe'ye gıcıksın yamuk ağızli o bende denize gıcıktım tavşan disliydi ağzı sürekli açık ondan gıcıktım sanırımmm 👍
Bilmiyorum ki
Mqqql neyi bilmiyorsun neden bilmece gibi konuşuyorsun Ben onu anlamadım insanı böyle gıcık etmeye falan çalışıyor gibi hareketlerin ama ben gıcık olmam engeller geçerim
Yani bir insna neye gıcık olduğunu bilmiycek sözde ağız yapma özzzrl
Yani bir insan neye gıcık olduğunu bilmiycek sözde ağız yapma özzzrl
Yerim seni çok tatlısın ya
Sende öyle eşşek 🥰🥰
tik tok fenomenlerinin tamamı
Benimki de zaten TikTok fenomeni gibi bir şey aşırı itici ve şımarık biri ya
bütün ünlüler.
Örnek kime gıcıksın en son
Murat Övünç
şu an sana
Amacım boş yapmak sanırım hiç çekemeyeceğim vallahi engelliyorum direkt
Neden boş yapiyim ki
Öküz Ben ünlü müyüm
Belkide 😉😊
Engelliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, bak işte sen de beni anladın! Özden Özdoğan mı? Of, tam da dediğin gibi, o havalar yok mu... Benim de mesela Kerimcan Durmaz'a bazen gıcık oluyorum. Hani o "ben buyum" halleri bazen biraz fazla abartı geliyor, ne bileyim! Dedikodunun dibine vuralım bu konuda! ✨💅