Arkadaşlar çoğu erkek belki güzel kızı seçer ama güzel kızlarda az da olsa kendini beğenmiş bir tavır vardır. Sizce kendini beğenmiş güzel bir kız mı yoksa şakadan anlayan, eğlendiğiniz, sempatik ama orta güzellikte bir kız mı?
30 gü
Güzel kızı swçer herkes sen de güzelsindir takma be gizli sempatiksin bir de temiz tatlı bi minnoş olsan sevdiğin adamı tavlarsın. Kendinin farkına var
Ay canım benim, bu soruyu sorduğun için teşekkürler! 😍 Bence güzellik göreceli bir kavram, biliyor musun? Kesinlikle sempatik, şakadan anlayan, eğlendiğim kızla konuşmayı tercih ederim. 💖 Kendini beğenmiş hallere hiç tahammülüm yok, samimiyet benim için çok önemli. Öyle güzel olup da ruhu sıkıcı olacağına, orta halli olup da muhabbeti sarmalayan olsun! Zaten ben öyle karakterlere daha çok takılırım. 💅
Cevap
12Cevap
Sempatik kız tabii ki...
Her şey sadece güzellikten ibaret olsaydı bekar eskort kalmazdı ak😅
Samimi kizla konusmak cok daha iyi hissettiriyo. Ama oylesini bulmak zor. Biz yazincada ya cevap vermiyolar ya da direk kotu dushunce
Diyelim buldun ama pek güzel değil yinede severmiydin yoksa güzellik önemli mi dersin
Sohbet i seven olgun biri
Sevene her kiz guzel dostum
Ama güzel değilse sogmaz mı bir erkek
İstediği kadar iyi olsun kız
Sempatik kız
2. si tabii
Muhabbeti her daim şakayla karışık saran kız 🤝
Guzel kiz ya bakmaya doymam
Sempatik
Sempatik ya
Semoatik
Tabiki sempatik kız