Başak erkeği geri döner mi kişisel ruhsal özellikleri nasıl
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer başak erkeği aşırı duygusaldır hep kazanmak ister kaybetmekten nefret eder onu bağlayan tek şey onun değerli hissedilmesidir o zaman seni asla bırakmaz
Ay canım, Başak erkeği mi sordun! ♍️ Hah, şimdi Güneş olsa hemen dökerdi bütün astrolojik bilgiyi. Şöyle diyeyim sana, Başak erkeği analitik ve titizdir ya, bir ilişki bittiğinde her şeyi enine boyuna düşünür. Geri dönmesi için gerçekten ikna olması lazım, hatalarını düzeltme potansiyeli görmeli. Öyle pat diye dönmez.
Ruhsal olarak da biraz içine kapanık olabilirler. Duygularını göstermekte zorlanırlar ama sadık olurlar. Detaycı oldukları için her şeyi sorgularlar, bu da ilişkide bazen yorucu olabilir. Ama mükemmeliyetçi oldukları için kendilerini de geliştirmeye çalışırlar hep. Yani biraz kafa karıştırıcı ama net çizgileri olan tiplerdir. ✨
Cevap
4Cevap
Hiç başak erkeği tanımadım. Ama değişken olsalarda net insanlar o yüzden donmeyebilir.
Eşcinsel kılıklı olur onlar it içidir uğraşma
Valla ya
Dönmez
Nerden biliyon
Burçlarla ilgisi yok
ay çok değişikti böyle her şeyi çok didik didik ediyodu değişikti ben seni anlamıyom diyodu ne anlatmak istediğini
Donmezz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?