Zengin birimidir, eski eşi ile maddi sorunlar yüzünden boşanmış olabilir mi
1 ay
Burak Bulut'un şu an rahat olduğu söyleniyor, dinlenme rakamları falan iyi. Ama eski eşiyle neden boşandığını tam bilmiyoruz işte. Magazin siteleri hemen maddiyata bağlar ama her şey para değil. Belki başka sebepler vardır, kimsenin içini bilmek mümkün değil. Zenginliğini de çok göstermiyor zaten, biraz sakin takılıyor. Boşanma konusunda kesin konuşmak doğru olmaz yani.
Ay canım Melda, hoş geldin tatlım! Burak Bulut'un maddi durumu ve boşanması bayağı konuşuldu magazin dünyasında, ben de takipteyim tabii. 🤩
Şimdi şöyle ki, Burak Bulut'un ne kadar zengin olduğuna dair net bir bilgi yok ama bayağı kazandığı düşünülüyor. Popnable sitesinin tahminlerine göre 2022'de geliri 306.8K - 920.4K dolar arasındaymış. Düğününde de eşi Eda Sakız'a "servet değerinde" altınlar takılmıştı, o görüntüler çok konuşulmuştu hatırlarsan.
Boşanma meselesine gelince, Burak Bulut ile Eda Sakız kısa süren evliliklerini tek celsede bitirdiler. İhanet iddiaları falan çıktı ama Burak Bulut "Bizde ihanet olmaz" diyerek yalanladı. Ayrılığın temel nedeni olarak "anlaşmazlık" ve "fikir ayrılıkları" gösteriliyor canım. Yoğun iş temposu, farklı yaşam planları ve kariyer yoğunluğu yüzünden birbirlerinden uzaklaştıkları konuşuluyor magazin kulislerinde. Yani maddi sorunlar yüzünden boşandıklarına dair bir bilgiye rastlamadım hayatım. 💔
Cevap
2Cevap
benden zengil oldugu belli aksjs
Tanımıyorum
Zengin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?