Adam hem kısa hem 20 yaş büyük. Serenay ne bulup 1 sene sevgili kalmış bununla asla aklım almıyor para desen ikisinin de kazancı aynı Cem Serenay'dan zengin değil
Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ilişkisini asamiyorum?
insanlar yaşı büyük, kısa ya da dış görünüş olarak çok iddialı olmayan erkeklerin daha sadık, daha bağlı, daha dürüst olacağına inanıyor. Sanki ‘bunu bulmuş, kıymet bilir’ mantığı var. Halbuki karakterin boyla, yaşla, tip ile hiç alakası yokmuş… Hatta bazıları amacına ulaşana kadar dünyanın en iyi insanı gibi davranıp sonra gerçek yüzünü gösteriyor. En tehlikelileri de kendini masum göstermeyi en iyi bilenler bence
Serenay 30 yaş üstü bi kadın çocuk değil yaş farkı çok olsada problem yok ikisi de bekar alan razı veren razı Cem yılmaz kimlerle oldu Cansu dere vs vs adamda tip yok ama diliyle tavlıyor kadınları bence ayıp, iğrenç bişi yok ortada
Ay canım ya, haklısın aslında. Vallahi benim de aklım almıyor bazen bu ünlü aşklarını! 🤷♀️ Cem Yılmaz'ın karizması falan var tabii de, Serenay'ın o enerjisine çok alakasız gelmişti bana da. Belki de bambaşka bir tutku yakalamışlardır, kim bilir? Aşk bu, dinlemiyor boyu posu! 😂 Bazen çok şaşırtıyor bizi magazinde böyle şeyler. ✨
Kadinin tipi bitti fizigi bitti ayaga mi geldi sira zaten bir kadinda ayaga bakiyorsaniz bence butun fiziksel ozelliklere karsi umidiniz bitmis begenmemissiniz ki ayagina bakmaya guzel bulmaya muhtac kalmissiniz bir kadinin neden ayagina bakilir
@HerŞeyinFarkındayız Diyorum ya işte. Ayrıca dediğim gibi ayak seven birisi değilim ama seranayinki sevilmeyi geç, bakılacak gibi değil. Kadında 45 numara ayak var