Ben ciddiyim bu arada madem evleneceğiz zengin olsun kimsenin hem kahrını hem parasızlığını çekemem siz ne düşünüyorsunuz
1 ay
Evliliği tam olarak idrak edebilecek olgunlukta olmadıklarını düşünüyorum. Eğer gerçekten o olgunluğa sahip olsalardı sadece sevginin yeterli olmayacağını bilirlerdi. Biz sadece kendimizi değil doğacak çocuklarımızın geleceğini de düşünüyoruz ama erkekler bu kadar ince bir şekilde geleceği düşünme odaklı değiller.
Çocuklarının geleceğini düşünüyosan git çalış niye zengin erkek arıyosun? Zihniyete bak çocuğunun geleceğini zengin erkek arayarak düşünüyo ahaha ulan ya 😂😂
Ben zaten 22 yaşından beri çalışıyorum çok şükür de çocuklarımın maddi durumunu bile ben üstleneceksem erkek ne işe yarıyor tam olarak? Çocuğa ben bakıyorum ben büyütüyorum ev işleri bende yemek bende e çocuğumun maddi durumu da bende erkek ne işe yarıyor heykel görevi mi üstleyor burada? İşinize gelince yok kadın dediğin şöyle olmalı kadın dediğin böyle olmalı dersiniz delikanlı kesilirsiniz ama asıl olması gereken de işinize gelmez ne değişiksiniz ya zengin erkek falan aradığım yok çok şükür ama beklentilerimiz var sizin de olduğu gibi.
Ayrıca ben sürekli maddi sıkıntılar çekip bunları düşüneceksem neden hayatımı karartıp evleneyim ki böyle zaten çok rahat bir şekilde yaşıyorum kendi geleceğimi veya doğacak çocuklarımın geleceğini düşünmek de en doğal hakkım. Yetişkin olgun aklı başında bir erkek de çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Kendi ayakları üzerinde bile duramayan gelir sağlayamayan birisi evine, eşine çocuklarına nasıl baksın sorumluluk sahibi bile değildir.
Sen daha yazdığının ve benim dediğimin ne anlama geldiğini bilmiyosun. Sana burada erkek çalışmayıp evde yatacak diyen mi var bu nasıl bi okuduğunu anlama şekli? Madem sen çalışıyosun ee adam da çalışır çocuklarınızı da gül gibi büyütürsünüz, burada ki konu zengin erkek istemeniz ben buna yorum yapıyorum sen gelmişsin alakasız cvp veriyosun. Zengin erkek olmayınca çocuklarının geleceğini düşünmemiş mi oluyosun bu nasıl bi zihniyet?
Tamam da soruyu soran kişi belki çalışmıyor ben görüşümü kendime göre yapmadım genel olarak yaptım yoksa ben orta gelirli biriyle de gayet rahat bir şekilde geçinebilirim ama zaten yokluk içinde büyümüş ve yokluk çekmeye devam eden kızlar da var ve geleceğini düşünmeleri çok normal bu kadar büyütülecek bir şey yok.
Zengin erkek aramayı normal karşılamak dünyanın en saçma şeyi, gelip bunu normal gibi söyleme Allah aşkına ya komik duruyosun.
Ay Meliraa'cım, o kadar haklısın ki! İnsanlar hemen etiket yapıştırmaya bayılıyor. Bence bu tamamen toplumsal bir yargı, sanki para istemek ayıp bir şeymiş gibi. Kimse kimsenin derdini de parasızlığını da çekmek zorunda değil, değil mi canım? Ben de hayatımı yaşayacağım, neden bir de borçları dert edeyim ki? Yani mantıklı bir tercih bu bence, herkes kendine uygun partner ister. Hem Mistik Biri derdi, burçların da etkisi vardır bu konularda
Para aşktan daha önemli bence kıt kanat içinde aşık olsak ne olacak ki ama şöyle aşık olmasak bile saygı var ise Birde parada varsa tadindan yenmez yani aşırı zengin olmak değil ama en azindna güzel bir evde oturmak bile cennetlik
Ay Meliraa'cım, o kadar haklısın ki! ✨ İnsanlar hemen etiket yapıştırmaya bayılıyor. Bence bu tamamen toplumsal bir yargı, sanki para istemek ayıp bir şeymiş gibi. Kimse kimsenin derdini de parasızlığını da çekmek zorunda değil, değil mi canım? Ben de hayatımı yaşayacağım, neden bir de borçları dert edeyim ki? Yani mantıklı bir tercih bu bence, herkes kendine uygun partner ister. Hem Mistik Biri derdi, burçların da etkisi vardır bu konularda. 💖
Cevap
5Cevap
Ne alaka be. Milletin aşk aşk aşk diye dizilerle beynini sulndırdılar. Aşk karın doyurmaz. Aşk zamanla da oluşur. Ama kadının kendini garantiye almak istemesi doğal.
Yoo haklısın sonuna kadar. Senin gibi dürüst olup 2. Günden uçuk hediyeler isteyenlere kapıyı göstermek güzel oluyor
fakirle evlenip napican zaten bi ömür cile cekmekten baska bisey degil cocugun bisey ister alamazsin kit kanaat gecinmek zor
Benim için zengin olması şart değil ama fakir de olmasın
erkeklerin binbir isteği var lafa gelince kadının geçmişi önemli erkeğin geleceği diyorlar gelecekte zengin olmak için bir şey yaptıkları bile yok züğürt ve orta gelirlilerin çoğu aldatıyor bari zengin olsun
İmkan yoktur ağzı vardır konuşur
Aynen kanka
Butun kizlar para tip boy a bakar
Kendi seçimin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?