Bir kadın seçtiği gelin ayakkabısı yüzünden terk edildi.

Ayakkabı son damla olmuş... bu kadar açgözlülük olmamalı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın seçtiği gelin ayakkabısı yüzünden terk edildi.

Ayakkabı son damla olmuş... bu kadar açgözlülük olmamalı.
Nefret ediyorum acgozlu gösteriş meraklısı hemcinslerimden adam bu zamana kadar susmuş sen kirilma diye. adamı asla umursamamissin yemişsin icmissin herseyin en iyisini aldirmissin adam sen kırılma diye susmuş ama en sonunda patlamış. Kadın belli ki bu konuda bile özür dilememis hâlâ kendini haklı sanmış o yuzden adam da direkt terketmis kız bi de yaptığının farkına varsaydı ağlarken fotoğrafini ve mesajlasmalari paylasmazdi yüzsüz gibi heryere atmış kendini hâlâ nasil haklı görebilirsin orada adama destek olup "haklisin cok ileri gittim baska bisey secmeliydim bundan sonra daha dikkatli olacağım" demek varken pişkin pişkin mağdura oynamış. Belli ki sen adamı parası icin parmağında oynamışsın gerçekten sevseydin çuvalla bile düğün yapmaya razı olurdun yeter ki evlenelim gözüm baska biseyde degil demesi lazım insanin eğer gerçekten aşıksa. Adam senin ne halt oldugunu anlamış ki yol yakınken ayrılmış evlenince hergün şunu al bunu al der almayınca da küser kıyameti koparır rezilsiniz ya rezil iyi olmuş sana. Erkekler boyle şeylere kanmayın Kadın eğer surekli boyle paranizdan lüks şeylerden bahsediyor aldiriyorsa simartmayin herseyin dozu olmalı saygı onemli dusunce önemli enayi olmayin
“Bir kere evleniyorum” düşüncesiyle her şeyin en pahalısını istemeyi romantikleştirmek bana hiç doğru gelmiyor. Evlilik dediğin şey iki insanın birlikte hayat kurmasıdır, bir tarafın sevgisini maddi gücüyle sınaması değil. “Seviyorsa öder” mantığı sevgi ölçmek değil, karşı tarafın imkanlarını zorlamak oluyor çoğu zaman. İnsan sevdiği kişiyi borcun, stresin, geçim kaygısının içine itmek istemez. Çünkü evlilik bir günlük gösterişten ibaret değil sonrası var, hayat var, sorumluluk var. Bir ayakkabının, bir eşyanın ya da “insanlar ne der” düşüncesinin, huzurun önüne geçmesi çok üzücü..
@dbdbdhddh bir kere oluyor elbet ama karsi tarafi zorlamamak lazim
@dbdbdhddh kiz sen niye yukseldin😀gerek yok böyle laflara bak hesabin uyari aliyor değmez
Evlenmeden belli etmiş işte kendini sorun yok. Sorun sizin düpedüz erkek savunuculugu yapmanız. Asil evlenmeden önce sinayacaksin ki sonra demesinler önceden anlamadın mı diye. Rengini belli etmiş iyi olmuş. Daha umudunu istesen bile deneyeceksin erkeği, bakacaksın seni mutlu etmeye niyetli mi istiyor yoksa bırakıp gidiyor mu.
@dbdbdhddh çok istiyorsan kendin neden karşılamıyorsun o zaman şu ataerkil düşünceden çıkın ya neymiş erkeğin göreviymiş böyle bir şey mi var ya terk etmesi doğru demiyorum ama sizin şu saçma geri kafalı cinsiyet oturtmalarınız fazla bayıyor
@dbdbdhddh şu cümlene bakar mısın bir argüman bile içermiyor ya yıllardır feminizmin başardığı şeyi sizin gibiler köle olmayı kabul ederek geriye götürüyor ya acınası ya kendini cidden ihtiyaçlarının başkası tarafından karşılanması gereken biri olarak mı görüyorsun biraz kendine yetebilen biri ol güçlü kadınları örnek al
Objektif olarak yorumlayacağım durumu ; gelin olmak bir kereye mahsus olabilir ancak ayağını da yorganına göre uzatmak diye bir gerçek var. Sırf siz ilk defa evleneceksiniz diye karşı tarafa ekonomik anlamda yük bindirmek doğru değil. Öte yandan erkeğin de ayakkabı için terk etmesi doğru değil. Olgun iki yetişkin insan alıp karşısına durum şu, bu ona göre davranalım hayatım, der. Oldu ki gelin bunu ısrarla dayattı o zaman terk edilir. Çünkü sorun burada aslında ayakkabı değil ❌ düşüncesizlik ve bencillik. Bu tarzdaki biri zarar verir ileride.
Sonuna kadar haklı bence adam. Yani tamam bir kere evleniyoruz iyi güzel de bir ayakkabıya 30 bin lira veriyorsa eğer bir kadın kimse kusura bakmasın eğer önceden önünü almazsa bu adamın cebini deler. Hele ki bu zamanda. Çok iyi ve mantıklı bir hareket yapmış adam.
Ay inanamıyorum, şok oldum resmen! 🤯 30 bin liralık ayakkabı ne demek ya? Ama bir ayakkabı yüzünden düğüne bir hafta kala terk etmek de fazla değil mi? Belli ki başka şeyler de birikmiş, ayakkabı sadece tuzu biberi olmuş canım. Çok dramatik bir durum! Resmen magazinlik olay. 👀
Ay mı
Cevap
27Cevap
Haklı adam. Şimdi bu konuda kadınları eleştirip yermek anlamsız ama çoğunda şu bir kere evleniyorum aman en güzeli olsun aman xx arkadaşım bundan yaptı tripleri gerçekten insanı evlilikten soğutuyor. İnsanlar da bu hevesleri bildiği için fiyatları 3 e 5 e katlıyor. Gelin/damat olayı duyunca.
Kendi bindigi dalı kesiyorlar. Adami borca sokarsa parayi gavur mali. gibi harcarsa en son kendisi zugurt adamla basbasa kalacak. Bunu anlamayacak kadar zekasiz olan herkes basina gelecekleri hak ediyor. Kendinin degersiz oldugunu iyi bilen bazi tipler degerli hissedebilmek icin boyle seyler yapiyor ama deger oyle kazanilmiyor maalesef iciniz degersizse hep oyle hissedersiniz bundan kurtulus yok
Aha geldi biri 😂😂
Tek tek deniyor sabah beri sorumda jsjs
@dbdbdhddh benim sorum çünkü surekli bildirim geliyor ve sorumda sükuneti sağlamak zorundayim
Ayrica yorumlardan gerilmemek. gerekiyorsa sen neden herkesin yorumuna geriliyirsun? Madem sen gerilebiliyorsan bir baskasi gerilince garipsememelisin.
@dbdbdhddh sen elestri yapmıyorsun sen hakaret ediyorsun hesabin uyari aliyor hala deniyorsun sal sorumu
ben anlamıyorum evlenme aşamasında olan 2 insan birbirini nasıl tanımaz, bi kere evleniyorum diye maddi duruma uygun olmayan seçimler yapmak ayrı olay, bu durumla yeni tanışıyo gibi bi üslupla terk etmek ayrı olay...
Bazilari sonradan gösteriyor yüzünü anlamıyorsun.. adam sineye cekip kabul etseydi evlenince daha buyuk istekler cikacakti ortaya yol yakinken donmek iyi olmuş
ayrıca akıllı olan biri bi kere giyeceği ayakkabıya kendi ödese de bu kadar para vermez, düğünle ilgili her şeye bu kadar para dökmek yerine o parayla ev dizmek tatile gitmek daha mantıklı
@dbdbdhddh artik ciddi ciddi gelinin sen olduğunu düşüncem niye bu kadar saldırıyorsun
@dbdbdhddh ben her zaman kadınları savunan biriyim bana boş yere saldırma. erkek meraklısı hiç değilim ama gönül rahatlığıyla harcayacağım tek para kendiminkidir. twitterda olay olsun diye yapılan kurguyu ciddiye alıp da birbirmize saldırmayalım💖 ben zaten bugün mü fark etti diyip üslubu da eleştirdim ekleyeyim✨
Parasiz erkek gereksiz erkek. Kendimizinkini de harcayın, lütfedip flortünüz, sevgiliniz ya da eşiniz olmaya layik gördüğünüz adaminkini de benden söylemesi 💕 Yoksa sizi peçete gibi kullanıp bir tarafa ativerirler yapmayın bunu kendinize nolur haketmiyorlar. Onlar bize zerre kadar acımıyor ve saygı duymuyor bundan kimsenin şüphesi kalmamıştır zaten. Onlar kullanacağına siz kullanin bırakın haketsinler sizi.
@dbdbdhddh ben senden tavsiye istediğimi sanmıyorum kaç yaşında insanım bunların laf olacağı biriyle olmam ama hiçbir zaman abartılı isteklerim de olmadı. kimse kimseyi kullanmasın bu verdiğin tavsiyeler yerine de 👍🏻
@dbdbdhddh pick me olacak son insanım bi konuda kadına hak vermiyorum diye erkek yalakası da olmadım bi şey bilmeden bana konuşma ya ciddiyim deliriyorum yaşın da küçük daha fazla bi şey demicem
Yaşım küçük değil ayrıca pick me demen bir sey değiştirmiyor. Sen farklı düşünüyorsun diye başkası yanlış olmuyor. Bir kadına sırf evlenecegi adamdan ucuz ya da pahalı birseyler istedi diye laf etmek direk erkeğe sınırsız iltimas demektir. Kimse sizin o çok müthiş olduğunu sandığınız idealizmle hareket etmek zorunda değil. Bu devirde erkekler kıymet bilmiyor zaten, sularına gitmeye hiç gerek yok.
@dbdbdhddh suyuna gittiğini düşünmediğin biriyle olman dileğiyle 🙏🏻
evvet değilim olacak son kişiyim de
@dbdbdhddh kızlar yeter
bi şeylerin kafama yatmadığını ve akıllıca olmadığını savunmakla kadını yerip erkeği yüceltmiyorum, internetten öğrenilen terimleri kafamıza göre kullanma işini azaltalım...
@dbdbdhddh rica ederim kapatin konuyu
Gelin tabi isteyecek ne zandan beri görülmüş gelinin zoraki mütevazi olduğu? Bu kadar tahammülsüz erkekle zaten evlenilmez sanki tohumunu para saydılar aman eksik olsun. Karın tokluğuna bir inek ay pardon karı bulursa kendine kaçırmasın aman ne hali varsa görsün. Erkekler kadınlara acımıyor da jadinmarda ne bu pick melik anlamadım. Bu kadarı da fazlaymismis hadi ordan. Kendi başıma sefalet içinde yaşarım gene de böyle bir kazayla evlenmem bi de bunun kahrını mi çekicem. Zaten bu devirde evlenen kadın varsa Allah akıl fikir versin diyorum ne cesaret. İyi ki evli değilim diyorum yemin ederim anksiyeteden aklımı kaçırırdim.
Haklı sorun 30 bin liralık ayakkabıyı kendi parasıyla almayan kadında her rengini alsın hatta düğünde böyle şeylerin lafını yapan adam ilerde çocuğuna aldığı mamaya da laf yapar iyi olmuş kadının hayatı kurtulmuş konu asla ayakkabı değil fmmgmgmmg
Gelin ayakkabısı diye asgari ücretten daha fazla para verdirmek sıkıntı.
Bir erkek elbette evleneceği kişi için en iyisi en güzeli olsun ister.
Bir krre giyilecek gerek yokki o kadar paraya
Bir defa için 30 bin çok fazla
Gelinlik altında zaten görünmüyor güzel bir spor ayakkabı aldırsa evlendikten sonra da giyse o erkek saygı duyar o hatuna
Spor ayakkabı o kadar tatli duruyor ki ama illada topuklu olacaksa ne gerek var 30 a cok baska kafalar bunlar
Çok başka kafalar derken?
Gelinlik altında spor ayakkabı gerçekten tatlı mı?
Açgözlülükten ve öyle insanlardan nefret ederim. Haa gücü olan zaten herşeyin en iyisini yapar. Ama kalkıpta gücünden fazlasını istemek beklemek yanlıştır. O yüzden damada hak verdim
Bu cok baska bir sey sevse ince düşünür
Evet kesinlikle
Damat haklı kesinlikle eskiler bu konuda demişki görmüş evin kızını zor alır kolay doyurursun görmemiş evin kızını kolay alır zor doyurursun hasılıkelam insanın gönlü tok olmalı evvela
@dbdbdhddh görmüş olabilir ama karşısındaki kişiyi de kendisi seçti bilmiyor mu durumunu bile bile hâlâ lüks diye tutturuyorsa karşısındaki kiside karşılayamam der birakir.. ağlamasin o zaman o görmüş kiz
Abla sen ne anlatıyosun bilmiyomda ben zaten her önüme gelenle evlenme niyetinde olan biri diilim rahat olun yani
@inciitanesii aklı başında bir insan olduğunuz yazdığınizdan belli...
Bir twitter kullanıcısı şöyle bir şey yazmıştı ' Kadınlar babalarının 55 yılda yapamadığı şeyleri 25 yaşındaki erkeklerden bekleyip kocasına bi bardak su vermeyi kölelik olarak gördükleri müddetçe yakın gelecekte bi tane bile evlenmek isteyen erkek bulamayacaklar' kısmen katılıyorum. 1 kere evleniyorum başlığı altında işi sidik yarışına çeviriyorlar arkadaşına 5 bilezik takılmış bana 7 takman lazım gibi (istisnaları tabi ki var bu durumun tam tersi de olabiliyor kadın çok fedakarlık yapıp erkeğin aldattığı vs.) ama genel anlamıyla kişiler neden evlenmek istediklerinin ve evliliğin ne olduğnun farkına varmalılar.
haklı fakat ayakkabı senin olsun demiş, madem ilişkiyi bitirecekti o zaman neden aldı ki? ya da neden o anda bitirmedi
Once sindirdi anlik sinirle karar vermedi
Damat yerden göğe kadar haklı. Bu şekilde düğün yapıp borcun içine giriyorlar ondan sonra yıllarca borç ödeyip mutlu olmaya çalışıyorlar
Evlendik evleneli borc ödüyoruz diyip ayrilan gelin vardi oysa tüm borclar onun icin yapılmışti
ayakkabıyı niye almış keriz asdfasdf bu tiplerin 15 kilometre yakınına bile yaklaşmayın erkekler aç olur bunlar açlıktan gelirler karınları doymazsa hemen yemek yediği kaba pisler başka mama verene giderler
Bunu söylemenin de bir üslubu vardır okuduğum kadarıyla damat bey annesinin dolduruşuna gelmiş gerçekten sevseydi bunu tatlı dille söylerdi tamam buna bu kadar para verdin ama diğerlerine daha dikkat et de diyebilirdi çocuk bitirmeye dünden razıymış diye yorumladım belli ki evlilikten gözü korkmuş
Çok haklı. Evlendikten sonra bütçe birleşiyor eşinin borcu senin de borcun oluyor stresi sana da kalıyor bi ayakkabıya o kadar para vermek mallıktır düğün için ahdjjskska
Damat haklı.
Aile dediğin şey birbirini korumak ve kollamaktan geçer. Elimizdeki para ne ise onunla ortak kararlar alarak elimizden gelenin en iyisini yapmak gerekir.
Daha yolun başında düşüncesiz davranıp sevdiğini sıkıntıya sokmaya gerek yok.
Adam nasıl bir sevap işlediyse hangi yetimi sevindirip kimin nasıl bir dar anında yetiştiyse verilmiş sadakası varmış ki direkten dönmüş resmen.
Ac gözlülük bence bu kadarıda adama hak veriyorum. Zaten hayat şartları kötü birde üstüne bu kadar pahalı şeylere ne gerek var
Bunun için terk edilmez o da bu kadar pahalı bir ayakkabıda almamalı bilemedim bunun için terk edilmez ki oturulur konuşulur durum yoksa anlamalı karşı tarafı
Ayakkabi son radde olmuş demekki
Adam haklı yapacak bir şey yok bir kere evleniyorsun diye diye erkek mahvoluyor hiç düşünen yok o borçlar nasıl ödenecek
Bir kere evleniyorum diyor ama bakıyorsun havadan ucuyor bu kadınlar harbi slak sen o parayı tatil için ayır kenara ya da altın aldır sonrasında
Az önce gördüm bu gönderiyi çok haklı insanın gözü de gönlü de tok olmalı
Düğünmüş bilmem neymiş diyerek bütçeyi zorlamanın ne anlamı var hiç anlamıyorum
@dbdbdhddh ne alaka kankaaa ne alakaaaaa. Evlenmenin anlamı ennnn pahalı ürünleri almak, borç batağına batmak mı? Kendine ve karşındaki insanın bütçesine göre hareket etmek zorundasın.
Sen normal bir gününde 30 bin tlye ayakkabı çanta alabiliyor musun diye bir bakar karşındaki. Zaten bunu karşılayabilecek refaha sahipse kimse 4 bin tllik ayakkabı varken 30 bini seçtin demez sana. 30 bine ayakkabı alınca çok değerlisin de daha makul bir fiyata ayakkanı alınca mı değersizleşiyorsun?
Kendini kuluçka makinesi, esc, hizmetçi gibi hissetmeyeceğin bir evlilik yaparsın umarım çünkü evlilik demek zaten bu saydıkların demek değil
Mantıklı konuşmak ne zaman pick me girl olmak oldu acaba. Sen feminaziden fazlaca etkilenmişsin. Feministlik bu demek değil ol
Bu görüşümden bunu anladıysan sana hayatta başarılar ben sana bir şey anlatamıcam djdjfk
Damat haklı hemen anlamış ilerde sorun çıkacağını 😂
Damat hakli 30 binlik ayakkabi ne boyle bir mantiksizlik olabilir mi?
Evlenen kadın beyni anca bu kadar işte ak🤏
Onurlu duruşundan dolayı damadı kutlarım👏
Anlaşabilirlerdi ortak noktada.
Ayakkabi bahane olmuş sinem'im
Sevgi olsaydı bahane olmazdı🌸
Bazen harbiden boku çıkarılıyor bu işlerin.
Damada hak verdim ama sorun ayakkabi değil sadece bunun sonu gelmezdi
Kkmse kusura bakamsin bir anlık heves için tonlarca para çöpe atılmaz adam hakli
damat haklı o kadar para asla vermem ayakkabıya biraz tutumlu olmamlılar evlilik böyle bişey degil ki
İyi yapmış. Ayakkabıyı da istemeliydi
Haklı bence helal abime
Haklı tabiki görmemiş girl
Okumadım ama haklıdır 😂
Damat fazlasıyla haklı makul davranmamış gelin
Damat haklı söylenecek söz yok
Adam haklı yani bir ömür nasıl geçecek 😂
Allah damadın yüzüne bakmış
Evet haklı. Bir tarafa bu kadar yüklenilmez
Evet damat haklı tabikide
Damat haksız
Halden anlamak lazım bir ayakkabiya 30 bin veren gelinliğe ne kadar verir acaba