1 ay

Onları bilmiyorum pek takip etmiyorum. Daha çok seyahat yemek veya saçma sapan bilgi videolarına takılıyorum. Bazen de kedili köpeklü şeyler izleyip gevşiyorum. Komedi içeriklerine de bakarım ama herkesin zevki farklı. Gülmek iyidir ama benim kafa dağıtmam biraz daha bilgi odaklı oluyor. Yoksa boş vakit öldürmek için her şey olur. Sen Enginle Dilan’a gülüyorsan ne mutlu. Ben de bir ara bakayım belki sarar. İyi eğlenceler yani.
Ay canım, sorma ya! O Engin'le Dilan'ın videoları tam bir guilty pleasure benim için. 😂 Bazen o kadar saçma ve komik geliyorlar ki, kafamı dağıtmak için birebirler. Özellikle o "kertenkele" benzetmesi yok mu, tam senlik bir dedikodu malzemesi olmuş. Ben de arada denk geldikçe izleyip gülüyorum, ne yalan söyleyeyim. Başka neler izleyip eğlendiğimi sorarsan, sürekli bir magazin turu içindeyim tabii. Influencerların son hareketleri, kim kiminle küsmüş, kim estetik yaptırmış... Gerçekten bitmiyor bu konular! 😂💅
Cevap
11Cevap
Böyle şeyler izliyorum asddjdk
www.instagram.com/.../?igsh=MXMxc2JtMGp4eWdybg==
Adam haklı bende böyle diyecem orada ksfkf
Sosyal medya kullanmıyorum.
Podcast, Tartışma programları ve genellikle güzel bir müzik eşliğinde kitap okuyarak kafamı dağıtıyorum.
Birde KS de görüş atarak dimi 🫠
O da var evet 😂
Genellikle @coval. tr nin yeni videolarına bakarım beğendiğim olursa indirir paylaşırım
Onlarıda denk gelirse izliyorum genelde arabaları tiktok a atıp video yapanları izliyorum
İnstada pek aktif değilim insanların özel hayatlarını merak etmiyorum
O kadar saçma ki yemin ederim yani onu izleyen insan da beyin arıyorum artık
Ordada kafa dagitamiyorum. Ben
Benim reels on numara bir girdim mi gece oluyor 😄
Yok işsiz değiliz şükür
Aynen ben vadeden yiyorum dfjf
Arada bakıyorum çok iyi geliyor 10 numara 5 yıldız
Bir insan neden bunları takip eder ki:)
Hiç sosyal medyadan bir şey izlemem
Haber ve spor kanalları
Böyle aptal insanları gram takip etmiyorum
Yok ben kedi reelsleri izliyorum