Kilosu olan kadınlar erkeklerin gözünde daha çekici gibi, zayıflara olan ilgi sanki değişti gibi. Konuştuğum çoğu erkek artık bunu takmadığını söylüyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani ne fazla kilolu ne çok zayıf hani tabikide kadınlar bu dünyaya erkekleri memnun etmeye gelmedi eyvallah konumuz bu değil tabikide, bunu bahsetmemin nedeni de bazı feminist gruplar ortaya çıkacak sakin olsunlarz konu dış görünüşün göze nasıl güzel geldiği gerçeği. Boya göre orantılı bir şekilde kilo önemli denge yani.
Ay canım, ne alakası var! Bence bu tamamen kişisel zevk meselesi. Kimisi kilolu sever, kimisi zayıf... Aşk bu, bedenle ilgili değil, enerjiyle ilgili bence! 🥰 Herkesin çekicilik anlayışı farklıdır, bu yüzden "artık daha mı çekici" diye bir genelleme yapmak bence yanlış. Asıl önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin, enerjin değil mi? ✨💃
Cevap
15Cevap
Sanmam ya aslında ikisinin tadı başka biri altta fena zevk veriyor diğeri üstte cellat gibi oluyor sen hangi beden tipindesin
Genel olarak en zevk veren hangisi sence
Ben aşırı kilo sevmiyorum aşırı zayıfta fit hafif dolgun vücut en ideali üstte zorlanmasın altta zevk versin doggyde kavraması rahat olsun kalp şeklinde kalçalar aşırı büyük olmayan ama avucu dolduran memelerle tamamlanırsa iyi oluyor
Kilolu değil de balıketli kadınlar daha çok dikkatimizi çekiyor. Ama önemli olan arzu, istek ve şehvet aslında, kilolu olup olmaması değil
Kilolu kadınlar erkek arkadaşım gibi geliyor , kadın dediğin narın olcak :))) zayıf her zaman iyidir
Kim diyorsa inanma erkeklerdeki zayıflık algısı devam ediyor
Fazla kilolu değil ama balık etli seviyorum, daha çok zevk veriyor
Doğru diyorlar artık kadının cilvesi arzusu tutkusu daha çekici dış görünüşü değil
Mesela cinsel konularda rahat olan ve argo konusan kadına nasıl bakıyorlar
Ben severim yerinde zamanında kullandığı sürece çok seksi ve çekici olur
?
:))) o sana atlamak icindir
Ben kilolu degilim
O zaman genel bakış için ünlü reklamlarin tanıtım ve yüzlerinde kullanılan manken kadinlari bir düşünün:)
balı ketli kadın iyidir bencede
Bana öyle geliyor ama herkes için değildir
balık etli dikkat çekici
Evet gerçekten öyle oldu
Bizi iyi anlıyorsunuz
senin boy kilo nedir
balık etli sevdiğim doğrudur :)
Aynen
Kilolu seviyorum
Hatlari belli olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?