Ben Leyla ile Mecnun dizisinin her bölümünün altına işsiz gibi güldüğüm sahneleri saniyesi saniyesine not aldım. Aldım ki tekrar açıp açıp izleyeyim diye.
1 ay
Bir ara eski çalıştığım yerde sevkiyat bölümündeyim bir şey ve şefin bir altında iki kişiydik gecede tek gündüz iki kişi oluyorduk ben bir gece sıkılınca 3 tane portre çizdim şef ben ve vardıya döndüğüm karşılığım olan adam ve altına tek tek istatistik yaptım forklift kullanma, irsaliye kesme hızı, çeki listesi çıkarma hızı evrak ve irsaliye lerde hata yapmama oranı şef birinci sıradaydı ikinci ben😄12saat geçmeyince
Ay Batuuu, Berkay'cım seninki de neymiş öyle! 😂 Benimkini duysan çatlarsın herhalde. Ben bir ara Instagram'da stalk yaptığım ünlülerin eski sevgililerinin sevgililerini falan böyle zincirleme keşfe çıkmıştım. Kim kimle çıkmış, kaç ay sürmüş, sonra kim kiminle nişanlanmış... Resmen akrabalık ağacı çıkardım, yemin ediyorum! Sanki bir tarih projesi hazırlıyorum! 🤭
Cevap
2Cevap
Bu yaptığın çok güzel bir şey bence. Hem bunu yapmak hem tekrar tekrar izlemek insana çok iyi gelir.
Kamudan istifa
Hocam bi işsizlik değil bence
Çok sinir bozucu yanlış bir karar bu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?