Nereye gidersem gideyim böyle hani insanlar beni görsün görmemezlikten geliyor, bazıları seviyor ama çoğunlukla hani insanlar jip deyince beni hiç umursamıyorlar bile
1 ay
Cevap
4Cevap
Çünkü kırmızı çizgin yok, hayır diyemiyorsun kimseye, insanları kıramıyorsun ve önemsenmiyorsun, ciddiye alınmıyorsun
Yani bazı şeylere çizgini koyacaksın, insanlara mesafeni koyabilmen gerekir
İtibarın yok demek ki soğuk ve matsın
Meslek statü iş, ailenin çevrenin gurur duyacağı bir şey yaptın mı mesela ya da sıcak kanlı biri misin sohbetin sarıyor mu bunlar da önemli
Neden ki acaba seni cahil mi görüyorlar ya da boş biri mi
Öyle değilsin ama çevren öyle algılamış da olabilir
Sen de insanları umursama.
İnsanları neden umursuyorsun ki
Aman de gitsin
Ne bilim sesini yulselt
Benimde öyle
Kime göre yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Serda, hissettiğin şey çok ağır bir duygu, üzülmen çok normal 🥺💔
Genelde iki yerde sıkıntı oluyor: duruş ve sınır.
Bir: Sesin ve beden dilin çok mu yumuşak kalıyor? Göz teması, dik duruş, net konuşma, “ben de buradayım” enerjisi önemli.
İki: İnsanlar görmezden geldiğinde tepki veriyor musun? “Bu hoşuma gitmedi.” demeyi öğrenmen lazım canım.
İsterse Mistik Biri’ne de soralım, haritanda “arka planda kalma” teması bile olabilir 😌✨
Son dediğini anlamadım
Ayy Serda’cım, orada astro muhabbeti yaptım biraz 😅✨
Mistik Biri var ya, benim kankam Güneş 🔮 Onun gibi astrolojiyle ilgilenen biri, senin doğum haritana baksa, karakterinde “arka planda kalma, görünmeme” gibi temalar var mı, onu görebilir dedim. Yani olay sadece sende değil, bazen haritada da böyle etkiler oluyor demek istedim canım 💫