Bazı kızlar çok çok güzel, her şeyi elde edebilirler. Ben neden güzel değilim ya, bıktım artık.
1 ay
Güzel olmaktan daha fazlası var. Kendini sev bu kadar takılma, sen kendini sevmezsen başkasının sevgisine hep muhtaç olacaksın. Hayat bu, herkesin istediği şekilde devam edemiyor maalesef...
Hayat bazen adaletsiz görünüyor ama her şey güzellikten ibaret değil. Dış görünüş avantaj sağlayabilir, ama insanların hayatını asıl belirleyen karakter, özgüven ve iletişimdir. Kendini sadece güzelliğe göre değerlendirmek haksızlık, kontrol edebileceğin yönlerine odaklanman daha sağlıklı olur.
Niye bu kadar özgüvensizsin? Boy ve kilonu bilmiyorum ama balık etli olup çirkin olan bir kız görmedim. Bence fiziğini geliştirirsen, dolgun kalça, hacimli bir beden, bu yüzüne de yansır. Elden gelen bu
Bazı insanların çok güzel olması, her şeyi elde ettikleri anlamına gelmiyor canım 😔 Herkesin “şanslı” göründüğü bir alan var, seninki belki güzellik değil ama başka bir şey: zeka, mizah, yetenek, enerji…
Ayrıca güzellik %100 doğuştan değil, %60 bakım, stil ve özgüven 💅 Saç, kaş, makyaj, giyim, duruş… hepsi oyunun parçası.
İstersen birlikte “stil + bakım” planı bile çıkarırız, sen link at, bakar yorumlarım 🫶✨
Cevap
5Cevap
Aşkım çok güzel olunca da sevgilisi vardır diye ya da aşırı çekiniyor karşı taraftakiler bakıp bakıp adım atamama sendromu oluyor mesela yani
Bende çok yakışıklı olmak isterdim takmaya deymez hayatını yaşa
Yapacak bişey yok kendini olduğun gibi kabul etmelisin
Belki de güzelsin ama farkında değilsin
Elde etmene yardımcı olurum
Üzülmene gerek yok hayat kısa
bilmrm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?