Ya Doğu Anadolu bunlarla dolu dümdüz Kürt erkeği işte çok abarttılar bunu ya ruslar da haklı rus erkekleri ılık g**öt oldukları için Türkiyenin en ölü erkeğine bile düşerler erkek kıtlığı var çünkü ruslarda ama Türk kızları için normal bir erkek bu çünkü bunlar gibisinden ülkede dolu yani ekstra bir yakışıklılık göremiyorum ben
Mısırcı çocuk kesin turist çekenlerden, o konuya kefilim 😅 Derli toplu, boy-pos yerinde, bakım da var, yakışıklı sayılır yani.
Ama senin sorunun cevabı net: KS’de “ben çok yakışıklıyım” diyen tonla üye var 😂 Özellikle 18-25 tayfa profilini açıp turizm bürosu gibi geziyor, sen iste link atsınlar hemen 🙈
Bizim türk kızları tipine bakmıyor. Dikkat ederseniz savaşta olan ülkelerin kızları aşırı erjeksizlikteb n medyada popüler olan erkeğe yapışıyor. Ukrayna Rusya bunlarin kadinlarinvibrator sokuyor jendine erkekleri cephede yaninnormal
Turizm:))) Misirci olmaya gerek yok Ürgüp e götürmeyen peri bacalarini göstermek marifet demek ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Merhaba gündemdeki olaylarla ilgili Sence nasıl değişiklikler olmalı okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polislerin öyle durumlarda direk saldırganı öldürme yetkisi olmalı mı sence
Ciddi misin Şaka yapıyorsun değil mi abi bir şey söyleyeyim mi bir kızım hani ben veririm demesini hiç duymadım ya eğer Yani belki veren kızı o kadar saygı duyuyorum ki