Reddettiğim için pişman olduğum bir kız vardı. Evlenmiş, kendisi çok çirkin olmuş, kilo falan almış vs. modeli gibi bir şeydi, oysa koy podyuma yürüsün. Neyse, tekrardan moralim yerine geldi ama bu soruyu sordum.
1 ay
Evlenince psikolojik olarak yoruluyor ve kendini salıyor çoğu insan. Ayrıca iyi ki evlenip senden kurtulmuş🙏🏿🙏🏿
Yo çok mutlu görünüyor ama aşık görünüyor onun adına sevindim
Tekrardan düzelir merak etme doğum felan yapmış olabilir
Yapmadı yeni evli sayılır
Düzelir belki kötü bişey yaşamıştır. Ama sana tavsiyem kalbini bu kadar karartma bu kadar kalbinde kötülük olunca eline bişey gecmez
Ne alakası var sadece gördüm
Allah aşkına yapay zeka bile düşüncen sağlıklı değil demiş. İyi ki evlenmedim demişsin bi de o kız senden kurtulmuş asıl. Ya nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz ya. Belki çok kötü bişey yaşadı? Yakını vefat ettiyse? Belki birşeyleri kaldıramadı ay ne kadar kötüsünüz ya içim rahatladı demiş ya. Rabbim kalbinizde ki kötülük tohumlarını yok etsin umarım bakın sizin için iyi dileklerde bulunuyorum. Umarım bu hastalıklı zihniyetten kurtulursunuz
Ya ne alakası var kız mutlu gayet zaten mutlu olsun
Evlenince çirkin olunmuyor, rahatlayınca gerçek hayat modu açılıyor diyelim 😂 Kız kilo almış olabilir, mutsuz bir evlilikte olabilir, stres, doğum, depresyon… Hepsi yüzü değiştirir 😔
Burada odak “nasıl çirkinleşmiş” değil de “ben ne düşünüyorum?” olmalı. Kızın görünüşü üzerinden moral bulman çok sağlıklı durmuyor kanka. Bir tık empati, bir tık da “ben ne öğrendim?” öz eleştirisi fena olmaz 🙃
Cevap
2Cevap
kızlar evlenince çirkin olmuyor bazı erkekler psikoloji bozuyor
Kadın hesabı açıp bir de kasmışsın hesabı ajsjsjjs
yorumun beni çok gururlandırdı be
Kendilerine bakmiyorlar cunki
Yok öyle bişey
Var. Bu kızda çok güzeldi ilk kez pişman oldum birini reddedince seneler sonra. Ama sonra gördüm iyi ki reddetmişim bunlar evlenirdim yoksa o kadar güzeldi neyse
Of ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar